Banjo Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Na pewno Marek Wieczorek (Siek) eksportował woblery do Finlandii. Także January Pawlos (Regawoblery) ze Świdwina eksportował w tym samym kierunku. Nie wspominam Salmo, bo to oczywiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Kilka miesięcy temu na allegro można było zakupić całą linię produkcyjną woblerów Corado 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Sprzedane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Wojtek, posiadam dosyc sporo skandynawskich przynet, ktore nabywalem takze w czasie moich wedkarskich pobytow w tych regionach. Niektore z nich (Turus Ukko) pokazalem juz i tutaj.Teraz w czasach internetu mozna szukac ich i nabywac je online w domu, jednakze dzisiaj coraz trudniej jest juz zdobyc te, ktorych sie pragnie. Z polskiego rekodziela fascynuja mnie woblery Grzegorza Sidora i Morel Team. Nadal staram sie poszerzac moj zbior o nie i niekiedy mi sie to takze udaje, co mnie bardzo cieszy. Oto >kilka< z nich: Edytowane 4 Lutego 2021 przez abudam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Kilka miesięcy temu na allegro można było zakupić całą linię produkcyjną woblerów Corado Robili nie tylko woblery. Ten najdłuższy wobler był sprzedawany także jako wobler firmy Browning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Kilka miesięcy temu na allegro można było zakupić całą linię produkcyjną woblerów Corado https://allegro.pl/oferta/prod-przynet-wedkarskich-corado-wobblery-i-blachy-10027932133 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Jeszcze można kupić linię produkcyjną: https://allegro.pl/oferta/prod-przynet-wedkarskich-corado-wobblery-i-blachy-10196207138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Pięknie! Jest mój szczupak na obrazku ... wartość skoczyła do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witaj Czarek, i to wlasnie prawdopodobie Pan Krzysztof Kopania byl owym sprzedawca, poniewaz kiedys w czasie naszej rozmowy telefonicznej wspomnial o tym, ze posiada cala ta linie produkcyjna na sprzedaz. Nawet mi ja wtedy oferowal, jednakze grzecznie mu odmowilem, no bo to nie moja >bajka<. Pozdrawiam Ciebie serdecznieMartin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Już historia ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jeszcze do mnie nie dotarły a juz się nimi cieszę.Dobrze mieć kolegów???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jest się z czego cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jeszcze do mnie nie dotarły a juz się nimi cieszę.Dobrze mieć kolegów???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A widzieliście takie cacko? Świeżo otwarty do sesji fotograficznej! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A widzieliście takie cacko? Świeżo otwarty do sesji fotograficznej! _20210210_013638.JPG _20210210_013537.JPG _20210210_013347.JPG _20210210_013433.JPG O tak widzieliśmy, ale tylko w wersji oryginalnej, czyli RUBLEX FLOPY z lat 50-tych.Czy dobrze widzę, FLOPY ma możliwość regulacji położenia steru natomiast Twój WOBBLER nie ma tej opcji? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 (edytowane) Widziałem a nawet mam. Super , że twój jest w opakowaniu bo do tej pory sądziłem, że to ruska podróbka.Oryginał też mam. Ster nie jest regulowany (a może tylko ja nie mam odwagi aby to sprawdzić? ) Edytowane 10 Lutego 2021 przez BOB 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Widziałem a nawet mam. Super , że twój jest w opakowaniu bo do tej pory sądziłem, że to ruska podróbka.Oryginał też mam. Ster nie jest regulowany (a może tylko ja nie mam odwagi aby to sprawdzić? ) Na 100% jest regulowany (swojego nie mam, żeby sprawdzić i potwierdzić, ale na wszystkich instrukcjach do niego jest, że się da): Tu jest na ebay-u z instrukcją: https://www.ebay.pl/itm/Wobbler-RUBLEX-FLOPY-7-Gramm-Farbe-GV-unbenutzt-Gummi-VINTAGE-SAMMLER-SELTEN/333520236355?hash=item4da75aef43:g:Q0IAAOSwFN9eTVSP Jedyne co przeoczyłem to, że ster ma regulację, ale tylko dwustopniową (na rysunku oznaczonym strzałką są, że tak to określę dwa rowki w których blokuje się ster): 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Piękny. Ja.mam podróbki polspingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Dlaczego nie można edytować postów?Kilka migawek z ostatniego Fila.Dziękuję Cezary.I teraz zagadka?Co to za blaszka? Dobrego weekendu wszystkim złomiarzom. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Katalog Spółdzielnia Sprzęt Rybacki Warszawa 1954.Str 50 poz. 107 "Błystka wirująca typu łyżkowego, łuskowana, wielkość 35mm" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Szybko poszło... no ale teraz zagadka od zgadującego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Piękny. Ja.mam podróbki polspinguWojtek niestety to nie POLSPING lecz Spółdzielnia Centrum z Warszawy, wobki cacy ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Myślisz ??mam ich więcej. Protoplaści widłów ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Spółdzielnia Rzemieślnicza "Centrum" Warszawa Próżna 12aWobler "SUMIK" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi