krzychun Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Mam kilkadziesiat z pierwszych roczników. Stan różny.Tez kiedys komuś pożyczyłem jeden numer z pierwszych z artykułem o Warcie w okolicach Konopnicy, bodajże S. Krakowskiego. Takie wspomnienia o łososiowatych w Warcie w latach 50. Jak wpadnie Ci w oko to daj znać jaki to numer. Chociaż zdjecie bede miał.Gdyby zależało Ci na konkretnym numerze do roczników to pisz. Dam jak bede miał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Mam kilkadziesiat z pierwszych roczników. Stan różny.Tez kiedys komuś pożyczyłem jeden numer z pierwszych z artykułem o Warcie w okolicach Konopnicy, bodajże S. Krakowskiego. Takie wspomnienia o łososiowatych w Warcie w latach 50. Jak wpadnie Ci w oko to daj znać jaki to numer. Chociaż zdjecie bede miał.Gdyby zależało Ci na konkretnym numerze do roczników to pisz. Dam jak bede miał. Postaram się przejrzeć pierwsze roczniki. Jadą do mnie kolejne numery, zrobię przegląd, to będę wiedział co mi brakuje. Na pewno to będą numery po roku 2001. Ode zwę sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 (edytowane) Postanowiłem uzupełnić brakujące egzemplarze WP, a że od roku 2002 do 2010 mam znaczne braki, to zamawiam je partiami. Po przyjściu pierwszej partii, kilkunastu numerów nie żałuję . Dwa niezidentyfikowane wcześniej przeze mnie woblery okazały się woblerami Janusza Szczerby z Białogardu. Lista twórców woblerów rozrasta się . W drodze kolejnych 20 numerów. Ciekawe czego nowego dowiem się . Edytowane 16 Czerwca 2022 przez Banjo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 Wychodzi na to, że katalog Napp och Nytt z roku 2021 był ostatnim w formie drukowanej: Natomiast katalog na ten rok jest już tylko w formie elektronicznej:https://fisheco.se/vartecken-napp-och-nytt-2022-finns-nu-online/ Wie ktoś może coś na temat tej dozbrojki DAM`a, bo nie mogę nic znaleźć na jej temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 To nie dozbrojka, tylko system do zbrojenia martwej rybki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Taki kręciołek wpadł mi w ręce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Wychodzi na to, że katalog Napp och Nytt z roku 2021 był ostatnim w formie drukowanej: 1a.jpeg Natomiast katalog na ten rok jest już tylko w formie elektronicznej: 1b.jpeghttps://fisheco.se/vartecken-napp-och-nytt-2022-finns-nu-online/ Wie ktoś może coś na temat tej dozbrojki DAM`a, bo nie mogę nic znaleźć na jej temat? 2a.jpeg 2b.jpegTo nie dozbrojka tylko systemik do zbrojenia martwej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Historia polskiego rękodzieła...Morelteam w wykonaniu Rafała Bancerza...żaby,żabki i raczki wykonane z kory topoli z grzechotką zaślepioną na grzbiecie???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Żabki i raczki morelteam w wykonaniu Wajo - Kułak Andrzej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Żabki morelteam Grochola Wojciech 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Taką książkę dziś kupiłem. Wieczorem będzie co czytać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Taką książkę dziś kupiłem. Wieczorem będzie co czytać 20220801_193709.jpg 20220801_193807.jpg 20220801_193853.jpg 20220801_193936.jpgWedług mnie najcenniejsza pozycja w polskiej literaturze wędkarskiej Klasyka gatunku według samego mistrza Feliksa Choynowskiego. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jednak chyba cenniejsze jest wydanie pierwsze, przedwojenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jednak chyba cenniejsze jest wydanie pierwsze, przedwojenne Cenniejsza od rocznika wydania jest jej zawartość, zebrana i spisana przez mistrza Chojnowskiego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Brawo Cezary! To odkrywcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Brawo Cezary! To odkrywcze Zostawiam bez komentarza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dzięki. Będę pamiętać .Dzięki namiarowi od Krzysztofa @cys82, mam i ja Niestety nie w cenie makulatury , ale teraz mam kompletny zestaw WP.Pozostałe numery kupowałem w tamtych czasach dla siebie ... nawet nie pomyślałem, że będzie z tego kolekcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Gratuluję kompletu . Ja na razie przystopowałem i jeszcze kilkanaście brakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Gratuluję kompletu . Ja na razie przystopowałem i jeszcze kilkanaście brakuje .Ja kiedyś miałem sporo, tych pierwszych roczników w kolorze to i komplety. Oddałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Gratuluję kompletu . Ja na razie przystopowałem i jeszcze kilkanaście brakuje .Jak sobie pomyślę ile kasiory wtedy miałem ... 8000 na jedną gazetę!!! (a kupowałem wszystkie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja zbierałem systematycznie do roku 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Moim zdaniem to byla jedna z najlepszych gazet branzowych swego czasu czytana od dechy do dechy oczywiscie zdazaly sie mniej poczytne egzemplaze ale bylo ich niewiele . Wyksztalcila wielu wedkarzy i byla kopalnia nieocenionej wiedzy krajowego wedkarstwa . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Kiedyś też prenumerowałem WP ale oddałem młodemu sąsiadowi, który myślałem że doceni te kilkadziesiąt kilo wiedzy. Wypieprzył do śmietnika po jakimś czasie. Tyle zostało mi z Wędkarza Polskiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 ...młodzi! Odpalisz choć jedną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi