Fatso Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 A muchówek FIWA nie było przypadkiem? Pełne szkło. Czy to były jakieś "czeskie" kije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Nie wiem. Wtedy jeszcze nie łowiłem na muchę i takie dziwne badyle mnie nie interesowały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Wczorajsza zdobycz. Piękna Daiwa 502- przekładnia ślimakowa. Edytowane 12 Maja 2024 przez star 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 13 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Dam Quick Finessa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 (edytowane) ————- Podrzuć foty jak możesz. Też mam jakieś stare „szare” ale nie 3 częściowe. Dziękuje z góry.Jednak słabo mi się we łbie bździło Germina odnaleziona Przelotki osobiście w poprzednim wieku przemalowałem ... nie podobał mi się kolor czerwony Edytowane 15 Maja 2024 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Moje ostatnie nabytki???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Bardzo ładny zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 A ta Germina nie miała przypadkiem metalowych skuwek? Mam jakieś szare podobne ale napis chyba zniknął, no i na pewno miałem podobne, ale zielone. Dwusklady bo dużo krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Połączenia segmentów jest oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 IMG_20240515_131111246.jpgMoje ostatnie nabytki Fajne kółeczka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Ok. Ale ich nie widzę. Wyglądają jak w grafitowych kijach czyli put over. Chyba że piszemy o różnych kijach bo moje były z pełnego włókna szklanego. A przy nich skuwki metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Te blanki to "węglowe" rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Ok. Takich nie spotkałem. Albo szkoło (rurka) malowana na "grafit"-inne firmy, albo szkło pełne. Dzięki za wyjaśnienie i kolejne ciekawostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Tymi też się jeszcze nie chwaliłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Kołowrotek wyprodukowany w Mielcu - P.T.-1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Kolejne nabytki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Nowy nabytek,piękna rakieta Record. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 Ok. Takich nie spotkałem. Albo szkoło (rurka) malowana na "grafit"-inne firmy, albo szkło pełne.Dzięki za wyjaśnienie i kolejne ciekawostki.Wszystkie pełne szklaki miały skuwki metalowe (niklowany mosiądz). Późniejsze wędki rurkowe miały także skuwki metalowe (miałem jedną), zamienione z czasem na złącza nasadkowe (nie miałem, ale mieli koledzy). Zastanawiają mnie tylko przelotki, gdyż dokładnie takie same miałem w moim pierwszym spinningu Kongo. W późniejszych wersjach, ale jeszcze ze skuwkami metalowymi, były już montowane przelotki skręcone z jednego kawałka drutu. A u BOB'a widzimy nowszy kij ze starymi przelotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Delphi Dresden. Staruszek, który jak na swoje lata nieźle kręci. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Taki kręcił się trafił 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Taki kręcił się trafił IMG_20240624_145104470.jpg IMG_20240624_145157842.jpg IMG_20240624_145254876.jpgświetny!jak go się mocowało do kija?;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 30 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 świetny!jak go się mocowało do kija?;-)Kurde na lewą rękę od góry a na prawą od dołu. I chyba linka wchodziła przez te kielich w rurce. Chciałbym takim spróbować połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi