Skocz do zawartości

Łowcy wędkarskiej historii - śladami namacalnych dowodów

Matta

Rekomendowane odpowiedzi

Robert, ja miałem równie wielką  radochę z faktu , że mogę tymi kilkoma drobiazgami wzbogacić Twoją kolekcję i oczywiście jak coś jeszcze wygrzebię to poleci do Twojej szafy :))

Cholernie cenię ludzi pozytywnie zakręconych, a tak Cię odbieram zwłaszcza po tym gdy powiedziałeś o wyprawie  na giełdę w Holandii w poszukiwaniu starego sprzętu ?:))))

• Like 3

w podwójnym kółku....najstarsza

rozpieszczasz tego Boba

To chyba przez tą niebieską grzywkę :)

Dzięki Sebek - ja zwykle łowiłem na te błystki nie zwracając uwagi na logo...dopiero to forum zwróciło mi na nie uwagę :)

To teraz do Boba powędruje błystka pojedynczym kółku :)

Edytowane przez Andrzej1

To chyba przez tą niebieską grzywkę :)

Dzięki Sebek - ja zwykle łowiłem na te błystki nie zwracając uwagi na logo...dopiero to forum zwróciło mi na nie uwagę :)

To teraz do Boba powędruje błystka pojedynczym kółku :)

na forum jest nie tylko Bob do rozpieszczania....hahahahah ;)

• Like 1

Może troche nie w temacie ale końcówka notatki będzie jak najbardziej w temacie.Robercik (troche go znam z racji tego że mieliśmy obok siebie stragany) przytoczył fajną anegdotke a ja przytocze podobne autentyczne fakty.w latach 80 i 90 tak się złożyło że raz w miesiącu jeździłem do Krakowa.dzień przed taką jazdą wpada do mnie osoba znana i pyta się jak dojechać do Władysławowa to ja krótko o 5,40 masz expres ze wschodniego to Cie wsadze ja mam o 6 to zdąże,miejscówka wykupiona.a ile bilet kosztuje pyta mnie się to ja tak mówie do Krakowa 310 km kosztuje tyle do Władysławowa jest jakie 80km więcej to pewnie tyle.a ten osobnik mówi tak..to ja pojade z tobą do Krakowa a później te 80 km dam rade?...zdarzenie drugie.jestem na jakimś chlaniu u znajomych i jest tam pewne małżeństwo kobieta mówi że córka ich znajomego wyjechała do Paryża na co jej mąż z wilkim oburzeniem że ma żone głąba mówi wcale nie do Paryża a do Francji.nic dodać nic ująć.a żeby było i na temat to temu koledze co Robercikowi obiecał ten katalog Dam z 61 moge zretuszować te blaszki.niech przyśle te blaszki z katalogiem a jaodbiore od Ciebie

• Like 1

• 4 tygodnie później...