wojti80 Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Czaple to moja miłość także jeżeli ktoś coś chce "wymienić" to z chęcia kupię W zamian mam jakieś warszawskie sumy i inne żelastwo Może Panowie założymy jakąś mini giełdę vintage ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Czaple to moja miłość także jeżeli ktoś coś chce "wymienić" to z chęcia kupię W zamian mam jakieś warszawskie sumy i inne żelastwo Może Panowie założymy jakąś mini giełdę vintage ?Giełda "vintage", czyli tylko dla wędkarskich gadżetów w stylu retro? Hmmm... Giełda - jako "giełda" już jest na JB i jak pojawiają się "smakowite kąski", to natychmiast znikają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Takie tam starocie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 "SUM - Gopło" mnie rozłożył na łopatki! (Dewar Spin jeszcze używam!... ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Gratuluję "SUMa" ... byłeś szybszy (niestety) Edytowane 22 Maja 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Uwierz o sekundy , a sprzedający miał kilka telefonów w ciągu piętnastu minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jakieś Radary może by się znalazły , jak ktoś szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Dawaj info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Mam masę główek od "sumexów",a do odlewania korpusów do "radara" oryginalną formę ,skrzydełka do "amura",trochę się tego wala w gratach.Jak znajdę chwilę wrzucę fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) A oto foremka...Mój kolega "był" z córką,czy tam pasierbicą Pana Radwańskiego , i podarował mi kilka pozostałości...Reszta fotek,jak odnajdę graty.Ps. w foremce jest też inny wzór do "latających" coś tam,za młody jestem,by znać tą nazwę ha ha ha. Edytowane 23 Maja 2016 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Piękna rzecz z historią , pozazdrościć takiego eksponatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Całkiem niedroga historia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 (edytowane) Na drugim zdjęciu SPRZĘT RYBACKI WARSZAWA w tym 12 cm łyżka , na pierwszym zwykłe czapelki Edytowane 29 Maja 2016 przez mero 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 Może nie ta klasa co powyżej ale również jakieś ziarenko w historii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Sum z Warszawy i SP5 z Łodzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) Na drugim zdjęciu SPRZĘT RYBACKI WARSZAWA w tym 12 cm łyżka , na pierwszym zwykłe czapelkiDSC03926.JPGDSC03925.JPGNie wiem co to za blaszka (druga w kolejności) ,ale mój kolega robi z nich mega łowne szczupakowe killery i gdzieś taką mam,jak znajdę wstawię foto.Kolega na to "nerka" mówi... Edytowane 30 Maja 2016 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 http://allegro.pl/katalog-informator-spoldzielni-sprzet-rybacki-i6231297870.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Kurde, pierwsze wydanie, bardzo poszukiwane ... ale je mam SZUKAM wydania drugiego z 1954 !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja tez mam po ojcu stary, okragly kołowrotek jak na zdjęciach u kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zrób fotę i się pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 To i ja pokażę błystki, które dostałem kiedyś od swojego dziadka (Pierwszy to Gnom 1 z logiem czapli, reszty nie potrafię zidentyfikować): Oraz trochę nowsze woblery (chyba właśnie 2 x BigFish i wobler Andrzeja Konowrockiego): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymalus Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 To na pewno Big Fish, dodam, że formy z jakich były odlewane to oryginalne formy "glapek" Aquala Leona Świdlickiego & wspólników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ale fajan oferta zapowiada sie ciekawa walka a czasu mało http://allegro.pl/show_item.php?item=6230593233#thumb/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wahadeł ci u mnie bez liku (stare mam na myśli) Jest tez trochę innego sprzętu, poniżej na fotkach próbka, może nie spinningowa ale w historię wpisująca się jak najbardziej, myślę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi