wojti80 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 a to dla jednego z forumowych kolegów... niech się dobrze prezentują na Twojej tablicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Wahadeł ci u mnie bez liku (stare mam na myśli) Jest tez trochę innego sprzętu, poniżej na fotkach próbka, może nie spinningowa ale w historię wpisująca się jak najbardziej, myślę Super sprawa Janusz,łezka cieknie na dawne wspomnienia,bo wtedy się naprawdę łowiło za pomocą takiego sprzętu porządne ryby sam wiesz,a i nikt nie narzekał na terkotanie kołowrotka. Edytowane 7 Czerwca 2016 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 a to dla jednego z forumowych kolegów... niech się dobrze prezentują na Twojej tablicy Fajny zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Bob.. fajny zestaw to do mnie przyjedzie pokażę zdjecia jak dotrą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Może kiedyś będzie to historia polskiego spinningu Edytowane 7 Czerwca 2016 przez tarpio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Może kiedyś będzie to historia polskiego spinningu O tak! Ta historia już się dokonuje!... Mistrzowskie NP-ki! Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Wahadła NP jak najbardziej wpisują się w historię polskiego spinningu, tak jak wiele innych i np te ponizej; 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 a to dla jednego z forumowych kolegów... niech się dobrze prezentują na Twojej tablicy Dzięki wielkie są świetne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 (edytowane) Dziękuję Artur. Są fantastyczne. Edytowane 14 Czerwca 2016 przez wojti80 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Niezly zestaw! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Prezent od Gawła z ostatniego zlotu na Darginie.Może ktoś coś wie na temat tej blachy/twórcy?Podobno powstały tylko takie dwa egzemplarze. Doklejone oczy i przednia kotwica są wtórne.16,5 cm x 9 cm. 163g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Marka Szczęsnego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Bardzo możliwe. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kiedyś blachy tego twórcy chodziły na allegro po astronomicznych kwotach. MS-zetki czy jakoś tak się to nazywało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 to faktArchiwum allegrohttp://allearchiwum.pl/mega_wah_mszetka_na_wielkie_szcz_i_sumy_220gr-760833612.htmlhttp://allearchiwum.pl/mega_wah_mszetka_na_wielkie_szcz_i_sumy_140gr-738838173.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pewnie kolesie podbijali cenę i co jakiś czas trafił się jeleń co kupił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Może i tak. Odważyłem się, przetestować to tylko z pomostu. Przy bardzo wolnym prowadzeniu, pięknie buja choć kij wyrywa z ręki. Przy szybszym prowadzeniu zaczyna się kręcić (czego nie lubię) a więc w baaardzo wolnym, głębokim trollu może być ciekawie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tak ,na pewno to wahadło jest Marka Szczęsnego z Białogardu .Piękne i mega starannie wykonuje wirówki i wahadłówki .Dopracowane w każdym milimetrze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgadzam się z kolegą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Wie ktos moze co to za blacha ?z gory dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Chyba tam małymi "bukwami" wybite jest Moskwa ? (MOCKBA ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Czyli ja kiś radziecki produkt. Ja w tym zakresie raczej wiem niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czapla w nowej limitowanej edycji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ja też zamierzam je kupić ... i niech leżą następne 25 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi