spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Taką blaszkę ostatnio wygrzebałem w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 To dość współczesny "Sum" całkiem skuteczny. Są wersje z cienkiej i grubszej blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ten jest z cienkiej. Produkuje to ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Te moje to z kolekcji nie zyjacego juz dziadka. Wiec trochę lat maja. Jak chcesz to moge trochę bardziej szczegółowe foty zrobić. Moze cos sobie upatrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ten jest z cienkiej. Produkuje to ktoś jeszcze ?Tak. Bez problemu do kupienia w sklepach wędkarskich (przynajmniej w wawie widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Te moje to z kolekcji nie zyjacego juz dziadka. Wiec trochę lat maja. Jak chcesz to moge trochę bardziej szczegółowe foty zrobić. Moze cos sobie upatrzysz.Baaaaardzo chętnie. Przejdę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Robert czy to ty wspominałeś o spiningu wykonanym ze szpady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 O takich wspominałem. Jeden stalowy mam w "szafie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 O takich wspominałem. Jeden stalowy mam w "szafie" Możesz wrzucić fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zapraszam do wątku "moja szafa"Tylko o nie jest ze szpady tylko stalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Pampi. Bob podzielcie sie zdjeciami chociaż.juz nie wspomne ze sa tam moje ukochane czapelki na których z checia położył bym swoje zachlanne łapy:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) .... ja nie mam wyłączności na kontakt z kolegą pampi. Zobaczymy co i jak i wszystko do ustalenia Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 W swoim krótkim życiu widziałem kilka kijów zrobionych z ( podobno szpady),ja miałm chyba od 68-70 kij raczej z floretu, kwadratowy (prawie)przekrój .od 70 byłem posiadaczem ( dumnym i durnym)fivy 240cm z pełnego szkła .dlaczego durnym to tłumacze .kolega pracował w nrd i w liście pytał czy czy chce kij z pręta czy rurki , sam diabeł nie mówił puste szkło ( wtedy).i zamówiłem z pręta myśląc że jest lepsxy.a czy miałem kij ze szpady czy z floretu to niech się wypowiedzą atos portos i aramis albo ten czwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jakieś zdjęcia pstryknąłem. A co to jest za blacha z taką wagą jakby ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ahhhhh cacuszka. Jeżeli kolego Pampi chciałbyś się kiedykolwiek rozstawać z nimi to z chęcią porozmawiam o odkupieniu ich do mojej kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Hehe spoko za dwa tyg będę cos myślał o tym bo wyjeżdżam. Takiego znalazłem jeszcze. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez pampi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Woblerem ja byłbym zainteresowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 moje zabawki (część) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Fajne. Czy ta samoróbka aluminiowa nie jest przypadkiem dziełem fachowca z warszawskiego Żoliborza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Robercie to jest wyprodukowane rękoma mojego ojca około roku 1961-63 w Wyszkowie,jest to nr 2 ale nr 1 też mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 To masz bezcenny kołowrotek. Bardzo podobne widziałem u wytwórcy z Żoliborza. Łożyska, hamulec odśrodkowy praca masełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Koledzy czy ktoś wie coś o tych przynętach ,na mniejszym jest napis FLOPY Edytowane 2 Września 2016 przez mero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Koledzy czy ktoś wie coś o tych przynętach ,na mniejszym jest napis FLOPYDSC03996.JPGWiększy to chyba ręczna robota.Mniejszy to "francuzik" nie mam do niego pudełka ale chyba mam ulotkę firmowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi