BOB1 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Tak głęboko profilowane, klepie również mój przyjaciel Marian (MM) . Trzepią szczytówką i pracuję bardziej jak wobler o szerokiej pracy niż jak wahadło 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 U mnie w jednej wygląda to trochę lepiej bardziej płynnie ale druga jest podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Perkoz czy certa??? Piotrek gratuluje karalucha. Będe Ciebie o niego zamęczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Myślę, że jeden jest "wypłaszczony"... Ten wygięty, to raczej oryginał.Masz rację. Oryginalne "perkozy" POLSPING-u są dość mocno wykrępowane w części ogonowej: PSRobert, wrzuć mi na PW namiary do Mariana, bo w tej chwili "perkozy" są praktycznie nie do zdobycia, a nieźle wabiły szczupaki i nie tylko. Edytowane 7 Października 2016 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Tak przypadkiem wpadła mi w ręce przy segregowaniu wędkarskich gratów i przypomniał mi się temat dawnej Daiwy. Osobiście zakupiona jakieś prawie 30lat temu na wielkiego szczupaka no bo i przynęta duża wtedy się wydawała Niestety ówczesne sprzęty słabo temu dawały radę, więc w chwili jak tato pozwolił po spinningować, wolałem zakładać gumki sprowadzane z USA do pobliskiego wedkarsko-zoologicznego ps. kółeczka i kotwa zmieniona Edytowane 7 Października 2016 przez Elton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Kontakt do Mariana po powrocie ze Szwecji. Właśnie razem dojeżdżamy do promu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 połamania .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Robert, tam połowisz! Pochwal się po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Dzisiaj wpadł mi w ręce taki oto wobler HRT i w związku z tym mam pytanie , czy jest on obecnie produkowany przez tą firmę , czy też przeleżał sobie w jakimś pudełku trochę czasu ?. Dzięki za wszelkie informację. Edytowane 8 Października 2016 przez loki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Chyba bedzie problem z jej namierzeniem. Odnalazłem w trakcie coś innego: 20160824_200952.jpg i nieco wybrakowany, sprawny, sygnalizator brań z gruntu (brakuje takiej foliowej chąrągiewki na końcu drutu):20160824_200942.jpgZnalazłem, w trakcie porządków 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie wiem, czy to się wpisuję w temat wątku ale wrzucam jako ciekawostki. Przegrzebałem dzisiaj stare pudła z zamiarem odnalezienia jakichś gum na jesienne łowy, ale głównie przeglądałem starocie. Dożo tych pudeł, a wszystkie z zawartością z lat 90- tych, nabywane, zdobywane, robione jeszcze przez mojego ojca. Taka seria różnych żab, każda specyficzna i z jakimś "udziwnieniem". Ta ze sznurkiem do podszarpywania - wyciąga się sznurek i w efekcie zamiata nogami . Jest też z melodyją, że tak powiem. To ta największa, mamy bateryjkę to mamy żabi rechot. Ze skrzydłami to już dzieło taty - bardzo fajnie pracuje . No i dwa gumiaki.A tu z kolej parę wobków (wszystkie chyba ruskie) i blach. Te w cykadowym stylu, z mocowaniem linki na grzbiecie super pracują. Łamaniec z regulowanym sterem. Blachy to nie mam pojęcia, co to jest. Może ktoś zna. Ta czarna opisana lucky strike canada, a srebrna to moby dick.Na koniec jeszcze gumeczki. Odlewane też przez moje tatę, bo nie tak chop siup było kupić najmniejszego mistera twistera, a i kolorów trochę mniej niż dziś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Słuchajcie Koledzy, czy jest jeszcze dla mnie ratunek skoro zaczynam kupować takie wynalazki? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Słuchajcie Koledzy, czy jest jeszcze dla mnie ratunek skoro zaczynam kupować takie wynalazki?Marne szanse ???? tu masz coś dla pozytywnie zakręconych ☺ Hengelsport Verzamelbeurs -Vught- Zaterdag 29 OKTGratishttp://link.marktplaats.nl/m1090987060?utm_source=android_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Października 2016 przez deejaybialy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dokuś nie masz powrotu , to znak że już przekroczyłeś równie pochyłą i jesteś po drugiej stronie . A swoją szosą to jak ktoś miał taki kij , to i o dziewczynę było łatwiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Radku, miałem takiego woblerka jak ten srebrno-różowy z ogonem zagiętym głęboko do dołu. Pracowało toto tak, że kij wyrywało z ręki, ale nigdy nie udało mi się na niego niczego złowić. Wreszcie został gdzieś na zaczepie w Pilicy (okolice mostu w Spale). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dokuś Ty się chłopie lecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dokuś Ty się chłopie lecz Wojtek, a Ty masz może blisko do apteki, to byś mi coś polecił, hę!... :) :) :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dokuś Ty się chłopie lecz Wojtek, a Ty masz może blisko do apteki, to byś mi coś polecił, hę!... :) :) :) Fajnie zaczyna się robić.Zakręceni jak widzę powoli zbierają się w jedynym słusznymmiejscu (jerkbait). Cel terapia grupowa. :) . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Trochę nowego żelastwa. I mepsiki dla mojego ojca. Od takich zaczynałem swoją przygodę ze spiningiem.Pozdrawiam pozytywnie zakręconych zbieraczy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Trochę nowego żelastwa. I mepsiki dla mojego ojca. Od takich zaczynałem swoją przygodę ze spiningiem.Pozdrawiam pozytywnie zakręconych zbieraczy Boskie Meppsy! ...I ich cena też!... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Było? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Mam albo miałem prawie identycznego, tylko wersja mniejsza ze 2,5 może 3 cm Blaszka tworząca ster była odpowiednio wyprofilowana i stanowiła jednocześnie stelaż na którym wisiała kotwica. Edytowane 15 Października 2016 przez Rlodz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Te woblery były robione przez puławską firmę Tex. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mam albo miałem prawie identycznego, tylko wersja mniejsza ze 2,5 może 3 cm Blaszka tworząca ster była odpowiednio wyprofilowana i stanowiła jednocześnie stelaż na którym wisiała kotwica. Te woblery były robione przez puławską firmę Tex. Ta blaszka, wyprofilowana w ceownik,obok funkcji"kręgosłupa" mogła pomieścić ołowiane ciężarki.Wobek mógł być tonący,suspending lub pływający.Takie trzy w jednym.Osoby mające "dojścia" mogłytam nawet wpakować świetlik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Marne szanse tu masz coś dla pozytywnie zakręconych ☺ Hengelsport Verzamelbeurs -Vught- Zaterdag 29 OKTGratishttp://link.marktplaats.nl/m1090987060?utm_source=android_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalkamam nadzieję że się jeszcze tam pojawię...extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi