chulo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam,czy ktoś z Was wie może co to za wahadłówka? Mam ich parę sztuk, dostałem od kolegi (on je wygrzebał z piwnicy) Nigdy wcześniej nie widziałem takich blaszek. Sam zajmuje się klepaniem wahaczy, bardzo ciekawy ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Paweł blaszka jest po całości taka sama gruba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Tak jest wykonana z blachy około 1,3 mm. Przyznam sie, że nawet nie rzucalem nią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) muszę złapać oddech Edytowane 15 Grudnia 2016 przez wojti80 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 To dobra pastylka na odreagowanie niedawnych prezentacji Gratuluję Gdyby nie wczorajsza i dzisiejsza przesyłka (pokazałem w "mojej szafie") ... to szlag by mnie trafił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wprawdzie w zamian moja tablica z krakusami ostro opustoszała jednak nie zmienia to faktu ze jestem mega zadowolonyDzięki Grzegorz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Własnie do mnie dotarł.Spinerbait polspingu. O ile dobrze rozszyfrowałem to rok produkcji 1972spiner 1.jpgspiner 2.jpgKotwiczka przy ciężarku ma dwa groty. Zastanawiam się czy to fabryczne przycięcie czy też ułamanie. Nie ma ułamanego grota w opakowaniu.PS.Piotr piękna blaszka spółdzielni. Teraz już wiem że druga kotwiczka fabrycznie była cięta do dwóch grotów. Dwie świeżynki to potwierdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Wprawdzie w zamian moja tablica z krakusami ostro opustoszała jednak nie zmienia to faktu ze jestem mega zadowolonyDzięki Grzegorz!Najważniejsze, że jesteś zadowolony z wymiany.PSZrobienie porządków na Twojej tablicy było czysta przyjemnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) To pochwalcie się owocami tych szarad Edytowane 15 Grudnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jak tylko przyjdą to wrzucę zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Trochę historii Ktoś poznaje ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Mój top grudzień 2016 [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Trochę historiiKtoś poznaje ?Troszkę jakbym chyba poznawał... ...To chyba fragment lampy i jakiś głośnik na Twoim biurku!... Reszty nie widzę, bo blaszki zasłaniają... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Kawał historii w tym temacie. Dołożę też swoje pięć groszy. To moje woblery które wody juz nie zobaczą. [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Jak ktoś ma inne modele z logo mojej ulubionej spółdzielni i bardzo chce się pozbyć to chętnie odkupię Edytowane 20 Grudnia 2016 przez tarpio 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Już kiedyś zwróciłem uwagę na fakt, że ten wątek jakiś dziwny, oderwany od realiów naszych czasów. Brak zawiści , agresji, złośliwości?Nawiedzeni na maksa faceci/kolekcjonerzy nie dość, że prowadzą sympatyczny dialog (choć zabić by się dali za prezentowane przez innych zdobycze kolekcjonerskie) to jeszcze potrafią bezinteresownym gestem, obdarowywać innych!? A Wiesiu zadziwia. Nazwałem go dzisiaj MIKOŁAJEM kiedy odebrałem niezapowiedzianą i nieoczekiwaną przesyłkę z jedynymi w swoim rodzaju, autorskimi życzeniami Świątecznymi...autentycznie jestem wzruszony.Wiesiu... wszystko od siebie napisałem Ci na priv. A że podarek wyjątkowy to i zdjęcie, pozwoliłem sobie potraktować trochę inaczej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 A to moje 2 bombonierki z cukiereczkami Może nie jakieś super stare ale w HISTORI POLSKIEGO SPININGU już się zapisały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ja jednak trochę się czepię , ryba na kartce z życzeniami sadzę po płetwie tłuszczowej , bardzo szlachetna ale za chiny nie mogę rozpoznać co to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 I nie rozpoznasz bo to ryba "jedyna taka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Pstrąg Tępogłowy?! Edytowane 20 Grudnia 2016 przez darek1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 THE DOORSH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 'Ou, szoł mi de łej tu de next łiski bar...' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 śmiejcie się , śmiejcie ... a złapaliście kiedyś taka rybę , zazdrośnicy? Ale i tak życzę Wam Pięknych, Rodzinnych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wzajemnie Robert! Nadchodzi magiczny czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi