popper Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Mnie bardziej interesuje jej praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Mnie bardziej interesuje jej praca Nie sprawdzałem jak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Widzialem ja na allegro. Ciekawa konstrukcja.Myslisz Piotr ze to reczna robota czy tez wyrob fabryczny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Nie chcę gdybać ale sądzę że fabryczny. Widywałem już zdjęcia tej blaszki na różnych forach. Ktoś nawet pisał że to boleniowa przynęta. Co do producenta nie mam wiedzy. Na allegro były ostatnio dwie aukcję z tą blaszką. Podobno nazywano ją trampolinką i jest z lat 70-tych ubiegłego wieku. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez tarpio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Blaszka Super Duper http://www.sportsmanswarehouse.com/sportsmans/Luhr-Jensen-Super-Duper-Magnum/productDetail/Spoons/prod9999006761/cat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S. Cios Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Blaszka Super Duper http://www.sportsmanswarehouse.com/sportsmans/Luhr-Jensen-Super-Duper-Magnum/productDetail/Spoons/prod9999006761/cat Bodajże w 1974 lub 1975 r. nabyłem podobną blaszkę na Zachodzie. Nic szczególnego z punktu widzenia wędkarskiego, choć oryginalna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Czy ktoś ma wiedzę kto jest wytwórcą tych blaszek. Łuska jest wybita z obu stron. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zna ktoś taki wynalazek ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Kiedyś czytałem, że wahadła z czaplą w logo były robione z lepszego stopu i łatwiej/efektywniej nimi operować. Koledzy po kiju boją się oddawać, pół roku temu oodałem pół pudła za jedno wahadło- algę dwójkę- i nie łowi bo mi szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Mam dwie takie. Jeden srebrny dużo większy i miedziany jeszcze mniejszy od Twojego...i ja o nich niewiele wiem Edytowane 14 Stycznia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To ja może trochę przybliżę tą z patentem patent.pdf 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Super! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ta z patentu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 I na mojej srebrnej jest wybity nr. pat choć bardzo słabo widoczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 To ja może trochę przybliżę tą z patentem Dzięki wielkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nowa zdobycz. Heinz Blinker. 50cio gramowa łyżka do butów Polsping podrabiał ta blaszkę lub było odwrotnie.Wg mnie polsping wykonał tę blachę bardziej starannie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Fajny zbieg okoliczności. Ja swoja "łychę" kupiłem w piątek Wersja współczesna Tę blachę będą chyba robili "do końca Świata i jeden dzień dłużej" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Niedługo stuknie tej blaszce siedemdziesiątka.Piękny wiek. Pomimo sędziwego wieku (jak na przynętę) jest rewelacyjna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 I dla tego, kupiłem ją nie z myślą o "szafie" tylko ... pójdzie do wody W "szafie" pozostanie ta: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Chciał bym jeszcze dodać, że jest ona nieustanna inspiracją. To wyroby mojego przyjaciela (MM). Tak szeroko bijącej na boki a w dodatku nie kręcącej się blachy nie znam innej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Choć odbiegam od "polskiego tematu", wrzucę jeszcze dla dopełnienia kolejną blachę "Heinz" . Poważna i adekwatna nazwa do przysługującego jej statutu: PROFESSOR firmy Kuusamo (Finlandia). Blacha została wyłowiona przez mojego znajomego, w jednej z łososiowych rzek Finlandii. Zwracam uwagę, ż właśnie tak, odwrotnie była uzbrojona. Spryciarze? a może wiedzą coś więcej? Edytowane 18 Stycznia 2016 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Już chyba nie wiedzą...albo zapomnieli,gdyż dostałem od narzeczonej taką właśnie blaszkę uzbrojoną w...2 kotwice Teraz wiem,którą zdemontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Chciał bym jeszcze dodać, że jest ona nieustanna inspiracją. To wyroby mojego przyjaciela (MM). Tak szeroko bijącej na boki a w dodatku nie kręcącej się blachy nie znam innej. Piękne wahadła...odnośnie bicia na boki,to gdzieś za małolata wyczytałem,że blacha na szczupaka,ma chodzić na boki jak stara kurtyzana.Zapytałem wtedy mamy co to kurtyzana i mi pokazała...na sąsiadkę z parteru już o związek z szczupakami nie pytałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Oryginał był zbrojony w dwie kotwice ale nie do otworu przedniego w blasze tylko specjalnego zaczepu od strony rewersu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Choć odbiegam od "polskiego tematu", wrzucę jeszcze dla dopełnienia kolejną blachę "Heinz" . Poważna i adekwatna nazwa do przysługującego jej statutu: PROFESSOR firmy Kuusamo (Finlandia). Blacha została wyłowiona przez mojego znajomego, w jednej z łososiowych rzek Finlandii. Zwracam uwagę, ż właśnie tak, odwrotnie była uzbrojona. Spryciarze? a może wiedzą coś więcej? Ustawienie zależy od siły nurtu-na stojącej oko w przód,a na szybko płynącej w tył...spróbuj odwrotnie doświadczalnie ocenisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi