Gość Erin Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Używał ktoś tych woblerów ? Noszę się z zamiarem zakupu , ale mam ograniczoną ilość miejsca w pudle i nie wiem czy warto wyrzucać inne wabie dla tych "bobrowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Ja mam zawsze 2 szt. w pudle. Fajne przynęty do łowienia z prądem, stawiają dość duży opór w wodzie.Połowiłem na nie nawet na stojącej wodzie, co prawda nie jakieś tarpony ale to zawsze cieszy.Pomijając wszystkie kwestie merytoryczne są bardzo ładne Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Września 2014 przez pawelHERP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Łooo.... dzięki za odzew. Już myślałem, że nikt nic ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Ja mam zawsze 2 szt. w pudle. Fajne przynęty do łowienia z prądem, stawiają dość duży opór w wodzie.Połowiłem na nie nawet na stojącej wodzie, co prawda nie jakieś tarpony ale to zawsze cieszy.Pomijając wszystkie kwestie merytoryczne są bardzo ładne Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka.....I fajnie pracują. Niestety mimo, że lubię nimi łowić, to większych sukcesów na te przynęty nie odnotowałem.Mimo wszystko jestem pewien, że trafię nimi w "ten dzień" Edytowane 2 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mam jedną sztukę. Na początku wymagał ustawienia, po lekkiej korekcie oczka trzyma się co prawda wody, ale jakoś wielkiej wiary w niego nie mam. Coś mi w nim nie pasi. Bolka na niego jeszcze nie złapałem, ale może za mało łowiłem, więc moja opinia może nie być do końca wiarygodna i adekwatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Bardzo dobre woblery warto mieć je w pudełku. Dobrze trzymają się nurtu i są sprawdzone polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Dobrze trzymają się nurtuNo to mamy chyba zupełnie różnie wykonane egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Moje tez są dobre. I w wykonaniu i w pracy ... może tobie Kamil się jakiś bubel trafił ? Albo podróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Oryginalny oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi