mackot_88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie, pomóżcie mi, przeglądałem piwnice i w jednym z pudełek znalazłem coś takiego...prawdopodobnie kiedyś ojciec kupił coś takiego i nie wiem co to, po co i w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Spoony , mam bardzo podobne rapali dobra do obławiania grążelisk Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez pampi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Spoony , mam bardzo podobne rapali dobra do obławiania grążeliskile to może być warte? i czy w ogóle opłaca się to rzucać do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Spoony , mam bardzo podobne rapali dobra do obławiania grążeliskTylko zbrojenie nie "spoonowe",Rapale mają chyba pojedyńczy,na stałe umocowany hak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 w tej wersji jesli maja troche ponad 10 gram swietnie robią w morzu przy strzelaniu do seatroutow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 ile to może być warte? i czy w ogóle opłaca się to rzucać do wody? Próbować można, tylko najpierw przywiąż do żyłki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 ile to może być warte? i czy w ogóle opłaca się to rzucać do wody? warto warto... wiecej wiary kolego to sa spoony rapali z tym ze z kotwicami a nie z pojedynczym hakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 w tej wersji jesli maja troche ponad 10 gram swietnie robią w morzu przy strzelaniu do seatroutow na morze to ja nie mam zamiaru się wypuszczać nawet Próbować można, tylko najpierw przywiąż do żyłki .chyba jednak zostanę przy klasycznych gumach i woblerach, a te po prostu wystawie na sprzedaż, może któś się skusi na nie i jemu będą służyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Insel takie sprzedawał dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Tylko zbrojenie nie "spoonowe",Rapale mają chyba pojedyńczy,na stałe umocowany hak.były także z kotwiczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Były, były, ale to chyba nie Rapalki bo nie mają logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi