Zebelitto Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Od dłuższego czasu szykowałem się na to i w koncu przyszedł czas na mnie, żeby zaprezentowac moje własne produkcje Chcialbym podziekowac w szegolnosci takim osobom jak: Joker, koledze Januszowi(Woblery z Bielska) Bartassowi kolega z innego forum i wielu wielu innym osoba ktorzy mi pomagali Pozdrawiam Edytowane 30 Czerwca 2015 przez Zebelitto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Widywałem przynęty z okiem jeszcze bardziej przesuniętym do tyłu, choć wolę bardziej klasyczne ich umieszczenie.No tradycjonalista jestem. Oficjalnie - witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Rzeczywiście oczy troszkę jarzą po oczach, ale jak na początki jest bardzo dobrze druga rzecz to rozmieszczenie kotwiczek, przednią dajesz praktycznie na środku woblera, o ile tylko nie plącze się z tylną to nie ma problemu, ale takie przesunięte troszkę do przodu wyglądałoby lepiej wizualnie Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ładne wobki i kuraki też ciekawe ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rób swoje, sam dojdziesz do wielu różnych wniosków Powodzenia przy pracy nad kolejnymi wabikami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ostatnio troche brak czasu ale z pomoca Bartassa sie cos tworzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Pierwszy od prawej przypomina mi pewne Salmo Oczywiście woblerki ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No mi sie najbardziej podoba pstrążek,moze temu ze tyle w nim kolorów tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Znalazlem chwile na lakier i foto kolejnych wobkow nastepne 11 i 13cm sie robia a tymczasem cos na troc sandacza i 3szt SDR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Fajowo wyglądają, bardzo żywe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ale mi tu zapachem pstrąga powiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 zebelitto a te ostatnie zdjecia to drewno czy pianka? fajnie wyszly. W zastraszającym tempie ze zdjecia na zdjecie coraz lepiej wychodzi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tylko i wylacznie drewno dokladniej balsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A tu cos podrabianego szkoda byloby mi utopic ori Rapalki wiec postanowilem zrobic swoja w wersji 11 i 13 cm jak wam sie podoba?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Teb długi dobrze się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nowe trotki na dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam o to moja kolejna porcja ciezkiej i mozolnej pracy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Bardzo fajne to ostatnie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Te malowane na okonia wymiatają dobry styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ciekawy kształt mają te ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Swieta, swietami ale woblery z suszarki trzeba kiedys zdjac;) sandaczowki i boleniowki takie wymyslne malowanie i szczupakowe sdr zaczete dawno temu dopiero udalo sie je zrobic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ciekawe, szczególnie te ciapane pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Po kilku tygodniach walki wyszło coś takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Boleniowe 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi