Zebelitto Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Ryb malo,czasu troche wiecej cos sie zaczyna dziac z drewnem I dwa wobki ukonczone-sandaczowe 9cm jeden praca bardzo drobna lusterkujaca a drugi lusterkująco - ogonowa. Szczerze praca tego drugiego bardziej mi sie podoba Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Zebelitto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Witam po przerwie spowodowanej praca i rybami moje ostatnie dziela to sandaczowki 7,9,11 cm standardowa praca glebokosc schodzenia do metra, i kilka boleniowek 9cm w koncowej fazie razem z kotwicami beda mialy gdzies 12 gr. Praca podczas powolnego zwijania linki lub w samym nurcie bardzo widocznie migota natomiast podczas szybkiego zwijania migota szybciej, opad lusterkuje cos sie dzieje pozdrawiam do nastepnego Edytowane 3 Lipca 2015 przez Zebelitto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebelitto Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam wszystkich dawno mnie tu nie bylo ale caly czas sie rozwijam oto kilka fotek moich ostatnich wobkow na troc wymiary 6-7 cm waga 6-10 gram. Jesli ktos cos to zapraszam na PW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi