Marcin87 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam.Jestem na forum już od jakiegoś czasu,ale do tej pory zbytnio się nie udzielałem,ale postanowiłem pokazać Wam woblery,które robię w moim skromnym warsztaciku. Zacząłem strugać woblery jakiś rok temu. Powstawały mniej i bardziej łowne,ładniej malowane i wcale nie malowane,imitacje rybek,żabek i owadów,ale do czegoś tam chyba doszedłem,jeśli chodzi o wobki jaziowe. Walczę teraz z boleniówkami,które ciągle dopracowuję.W tym temacie chciałbym Wam pokazywać swoje "wyskrobki". Fajnie by było,gdybyście czasem coś doradzili,bo wiem,że jest tu mnóstwo ludzi bardzo doświadczonych w temacie lurebuildingu. Zapraszam do oglądania i mam nadzieję miłej konwersacji.Tu jeden z pierwszych woblerów na jazie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Było ich więcej: nie wiem czemu,ale niektóre zdjęcia robione tym samym aparatem i w tym samym czasie mają zbyt duży rozmiar by je tu umieścić,ktoś pomoże? Bo mam jeszcze sporo do pokazania Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Marcin87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witaj całkiem fajne te twoje pestki pod jaśki Odnośnie zdjęć to masz tutaj stronkę zrobioną właśnie do tego: http://zmniejszacz.pl/Klikasz "wybierz pliki", zaznaczasz, które Ci pasują, dajesz rozmiar 800x600, klikasz "Wykonaj" i po chwili masz zjecia o małej wadze Klikasz sobie na każde po kolei "pokaż" i zapisujesz, albo zapisujesz od razu klikając w odpowienie miejsce pod zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ogromne dzięki! te wobki są z pierwszych tygodni strugania. wkrótce postaram się pokazać te,które robiłem później,aż do dnia dzisiejszego,chociaż zanim to Wam pokażę to pewnie już będzie zima,ale kilka rarytasków jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Przy tak małych woblerkach waga stelaża odgrywa ogromną rolę. Spróbuj eksperymentować z cieńszym drutem i mniejszymi oczkami. Powinno być Ci łatwiej uzyskać żwawą akcję. Stłumić je zawsze można innymi metodami, niekoniecznie drutem.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Teraz już o tym wiem tak jak pisałem były to jedne z pierwszych. Proszę mniej i bardziej świeże woblerki : Potem były jakieś owady i ten raczek,na którego połakomił się przy pierwszym zanurzeniu grubawy okoń spod podmytego drzewa 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Oklejane tkaniną bardzo fajne, a z raczkiem pojechałeś po bandzie na całego kapitalna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Raczek majstersztyk, reszta woblerków też urocza Szmatka robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za dobre słowo. Jestem w trakcie produkcji młodszych braci dla raczka. Będą miały po 2,5cm Tymczasem coś co lubią moje jaśki: A tu dowody,że lubią: Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Marcin87 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Raczek kapitalny reszta też bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No to dalej boleniowe bezstery 7cm: no i coś pod nocne sandacze: a tu boleniowe 4,5-5cm. prace nad ustabilizowaniem ich akcji trwają która z tych malutkich boleniowych najfajniej się prezentuje??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 a ostatnio mnie coś ruszyło,żeby sobie łamane piskorze zrobić 7cm: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Te maluchy są kapitalne. Ja jakoś nie mogę się zabrać za zrobienie takiego drobiazgu, a pewnie by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Najbardziej podobają mi się łamane piskorze (wymiatają), bezstery 7cm i maluszki w klasycznym ubarwieniu. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Fajne maluszki nie chcesz się kilku pozbyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki piskorze zrobione z myślą o pstrągach,z którymi mam zamiar zacząć przygodę od tego roku,więc zobaczymy,czy połowią Fajne maluszki nie chcesz się kilku pozbyć ??? Właśnie ruszam z produkcją większej serii tych maluchów,więc za jakiś czas będę się pozbywał i będzie większy wybór.Jak będą gotowe dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki poczekamPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki piskorze zrobione z myślą o pstrągach,z którymi mam zamiar zacząć przygodę od tego roku,więc zobaczymy,czy połowią Z pstrągami to w tym roku już za bardzo nie poszalejesz ale zapasy na przyszły rok możesz zrobić konkretne, jesień i zima - nic tylko dłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Piskorze kapitalne napatrzeć się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Piskorze rules i poza oceną, ukleje 7cm nic nie ustępują czołówce malarzy z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Z pstrągami to w tym roku już za bardzo nie poszalejesz ale zapasy na przyszły rok możesz zrobić konkretne, jesień i zima - nic tylko dłubać No miałem na myśli rok 2015 tylko niejasno napisałem Piskorze rules i poza oceną, ukleje 7cm nic nie ustępują czołówce malarzy z tego forumDziękuję,ale do czołówki to mi brakuje jeszcze kilka lat z pędzelkiem w ręku,może się skuszę na aero... Ale jak na razie pędzelki i gąbeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nowa boleniówka z nowym obciążeniem. Tylko do bardzo szybkiego prowadzenia. Trwają prace nad kleniowymi wobkami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 dokończyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jesień,czas na grube ryby. Moje pierwsze zmagania z tak dużym woblerem...Kleń 11cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czym naciales taka luske? Ciekawie wygląda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi