Marcin87 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czym naciales taka luske? Ciekawie wygląda :-)tępą stroną nożyka do tapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To jest balsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To jest balsa?wierzba chyba,albo topola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To już kawałek woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 To już kawałek woblera No jak na moje dotychczasowe struganie to faktycznie duży:) tak go robię z myślą o zębatych drapieżnikach.Jak mi się sprawdzi w wersji DR to powielam i zrobię jeszcze SDR i coś co będzie mieszać do metra pod powierzchnią,może jakiegoś suma w końcu złowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 okonek dziś dostał po tyłku od takich maluchów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 ni to cykady, ni to wobki,zobaczymy co je zje 5-5,5cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ciekawe wobki. Ciekawe malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Przemknęły jakoś po cichu, a fajna seryjka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nowa boleniówka z nowym obciążeniem. Tylko do bardzo szybkiego prowadzenia.NOWEE-012.jpg Trwają prace nad kleniowymi wobkami...Nie wiem czemu przeoczyłem te gruszeczki. Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 cieszę się bardzo,że się podobają,mam nadzieję,że garusy w nich też posmakują. Już się kończą sandaczowe na koniec sezonu..wkleję stery i daję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Pracowity ranek. Stery wklejone tylko poustawiać Wobki pod nocne sandacze 7-8cm: Mój największy jak dotąd wobek też został skończony: Piąteczki: Akryle co raz bardziej mi się podobają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Fajna robota Marcin. Szczególnie ten przy zapalniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Cieszy mnie niezmiernie,że się Wam podobają moje prace. Tymczasem powstało takie stadko trociowych specjałów: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pierwsze wobki ekstra, a reszta też jest elagancka. Tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wyścig zbrojeń trwa woblerki kleniowo-jaziowe 1,5-2cm i pod pstrągi 3,5-4cm... rodzinka w komplecie Jeszcze zrobić coś pod bolki i zwiększyć zapas czarnuchów. Jeszcze do kwietnia troszkę czasu:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 W pstrągowych jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin87 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 W pstrągowych jest moc! dzięki:). Na zdjęciach nie widać dokładnie efektu,ale te co mają efekt łuski,jak spojrzysz pod słońce i poruszysz wobkiem to aż się ciepło robi:) Reszta też lepiej na żywca wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Na żywo wyglądają duuuużo lepiej jak na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi