Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Niewiele się na forum pisze o wytwórcach z Europy . Wytwórcach nie markach handlowych .. Fakt , wielu ich nie pozostało . Jednym z ostatnich jest Garbolino . Wiele lat doświadczenia , niezła technologia i oferta wszechstronna . Całymi latami ich OEM byli potentaci typu ; DAM , Balzer , Cormoran , Albatross , Milo , Sportex i inni . Mają niezłe referencje w wyczynnowym światku . Jest tez niezły wycinek s&c , atrakcyjny cenowo i jakościowo . Feelinga , którego ogromna wiekszość wklejanek imituje , juz nie produkują .. http://garbolino.pl/sklep/index.php?cPath=28 osCsid=e94469780224b0523c8f5795df168e61I obaj właściciele to zdeklarowani , wieloletni wędkarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Hmm. Dzisiaj już nie mnie, tylko mojemu synowi, dzielnie służy kijaszek, z serii Spinny 9 stóp 8-30g wyrzutu (o ile pamiętam). Jakieś maty kevlarowe w ściankach...Wędzisko bardzo lekkie, sprężyste, określiłbym manewrowe.Na dodatek całkiem nieźle zbrojone w SiC i uchwyt Fuji. I korek wytrwał te naście już lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Moi dwaj kumple mają Feelingi do tej pory, była możliwość posiadania dwóch części szczytowych o różnych parametrach c.w nie pamiętam już dokładnie jakich (o ile się nie myle jedna była do 15 g a druga do 45 g), nie chcą zamienić tego kija na nic innego, sam kilka razy miałem ten kijaszek w ręku i powiem że swojego czasu (wtedy nie wiedziałem co do rodbuilding) nie miałem nic lepszego w ręku PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tak, tak, choc osobiscie nie urzywałem to o feelingach słyszałem mnostwo suprlatyw. Ba, a na ilu zdjeciach z rybami go widziałem. Gdyby nie rodbuilding to z pewnoscia byłby dzis przedłuzeniem mej reki... P.s tak... i te dwie szczytowki....miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Hmm. Dzisiaj już nie mnie, tylko mojemu synowi, dzielnie służy kijaszek, z serii Spinny 9 stóp 8-30g wyrzutu (o ile pamiętam). Jakieś maty kevlarowe w ściankach...Wędzisko bardzo lekkie, sprężyste, określiłbym manewrowe.Na dodatek całkiem nieźle zbrojone w SiC i uchwyt Fuji. I korek wytrwał te naście już lat . Mam ten kijek od ponad 15 lat, zawsze 1 lutego zaczynam z nim sezon pstrągowy na Sanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi