beny1655 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam, Używał ktoś tego kijka? może ktoś coś powiedzieć na jego temat. Chciałem go zakupić pod pstrąga na małe zakszaczone rzeczki, Nada się? Dzięki za odp, Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 mam ron thompson tyran 7-25 i na pstrąga jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mialem flexide 2 5 do 20g 1cz bodaj 6 stop. Wygladal super. 0 czucia przynet na duzo mocniejszym abu veritas czuje przynety duzo lepiej. Mial byc alternatywa okoniowa do abu pozbylem sie po 1szym wyjezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 bzdure piszesz kolego ze nic nie czuć. Mam ten kij 2 lata. Czuć na nim nawet prace mepps aglia 0. Lowilem nim jazie i klenie nad Odrą. Na pstrągi tez się nada. Jak trafisz większą rybę to także sobie poradzi. Mam dokładnie ten model o który pytasz. A jak chcesz sprawdzić jak pracuje to zajrzyj tu. Poradził sobie z dużymi kleniami i jaziami Letnie wędkowanie - duże jazie i ogromne klenie !…: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Mialem flexide 2 5 do 20g 1cz bodaj 6 stop. Wygladal super. 0 czucia przynet na duzo mocniejszym abu veritas czuje przynety duzo lepiej. Mial byc alternatywa okoniowa do abu pozbylem sie po 1szym wyjezdzie.Myślę , że patyk po prostu Ci nie leżał i tyle. Mam flexa V2 2,51 7-25 i twierdzę , że to jeden z najlepszych patyków seryjnych, łowie nim drugi sezon i jego zakup to najlepiej zainwestowana kasa w sprzęt wędkarski, a powyżej prezentowany film tylko to potwierdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi