wojtas Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 mam prośbę do posiadaczy kołówrotka daiwa certate hyper custom 3500 o dane na tem tego koł potrzebuje go gośc który zbroi mi wedke Potrzebne są następujące wymiary:- średnica szpuli- wysokość od stopki kołowrotka (punktu w którym stopka dotyka douchwytu) do środka szpuli- średnica koła którą zakreśla wodzik w czasie zwijania żyłki (lubodległość od osi szpuli do rolki wodzika) waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Postaram ci się dzisiaj sprawdzić wymiary. Są identyczne ze zwykłą Ceratą. Chyba że mnie ktoś ubiegnie - takie same ma C3500 i C4000. A tak z ciekawości - co cię pchnęło do zakupu C3500HC? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Psulek to jest kręcioł do mojego nowego kija głowacicowego szukałem coś trwałego, mocnego Ty co byś wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Średnica szpuli - krawędź spływu (średnica) - 54,92mmKołnierz szpuli (średnica) - 55,20 mmOdległość oś szpuli-uchwyt (mierzone we wgłębieniu stopki, przy wyjściu ośki z rotora - pamiętaj że oś jest podgięta nieco w stronę kija) 85,6mmPromień obiegu rolki wokół osi - 43mm (mierzony między osią rolki)Średnica rolki - 7mmW sumie żyka zatacza koło o średnicy około 93mm Jakbyś potrzebował jeszcze jakiś wymiar to śmiało pisz. Dołożył cenę szpuli zapasowej i w cenie szpula + Hyper Custom wybrał bym dwie Certate - jedną na głowacice (4000), drugą na pstrąga(2500) - i tak nie zajeździsz. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi