tomala89 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witajcie, na ostatniej pstrągowej wyprawie złamałem wędkę i muszę znaleźć coś nowego cw do 18g wielkość 240-270cm mój budżet do 160zł, niestety wędek jest strasznie dużo i nie mam pojęcia co wybrać. Więc prosiłbym was o pomoc . Czy dołożyć i kupić coś niewiele droższego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 osobiście nie ganiam kropków ale słyszałem świetne opinie na temat Robinsona Diaflexa Trout jest 2.55 i 5-15g.używaka myślę, że ogarniesz w tych pieniądzach lub dokładając niewiele będzie nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A co powiecie o wędce Wędka Daiwa Megaforce Jiggerspin 260/18g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Czasem na giełdzie znaleźć można Tica Fario 2,70m 7-17,5g, bardzo fajna wędka i z zapasem mocy. Myślę, że używaną możesz w tych pieniądzach poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Heh tylko co ja zrobię bez spina w ciepłe dni zanim znajdę Tica Fario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi