robert.bednarczyk Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nasze Orły mnie dziś wymęczyły..... Wiem, że mecz z Kamerunem był praktycznie bez znaczenia, ale...... gospodarz, reprezentacja, która walczy o medal raczej powinna rozjechać najsłabszą ekipę w grupie, ..... a tu szok. Turniej długi i męczący i mam nadzieję, że to był ten pierwszy i ostatni dzień kryzysu. Dobrze, że się podnieśli i wygrali. Wlazły i Mika najgorsi na parkacie, Zagumy niewiele lepiej, dobrze, że byli zmiennicy, choć też szło im koszmarnie pod górę, ale wielka chwała, że pokonali świetnie usposobionego przeciwnika, a przede wszystkim własną słabość. Jestem przekonany, że nasze "armaty" wrócą na parkiet w świetnej formie i będzie medal. Dziś był wielkie dzień kryzysu dobrych ekip. Włosi polegli 3-1 z Portoryko i skomplikowali sobie sytuację, Brazylia męczyła się z Koreą i ostatecznie wymęczyła 3-2. Wczoraj nawet podkomendni Władimira Władimirowicza Putina stracili seta z Meksykiem. Dobrze, że pierwszy skład mógł odpocząć - jutro Argentyna - liczę na 3-0. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Do tego dorzucę porażkę USA i męczarnie Bułgarów,czyli wszyscy mieli mniejsze lub większe kłopoty.Dobrze że dziś a nie w II rundzie,choć nerwówka niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Bardzo wierzyłem w naszych w konfrontacji z Argentyną i nie zawiodłem się. 3-0 i można powiedzieć, że mecz był pod pełną kontrolą,..... no może w 3 secie była chwila niepewności. Pełna koncentracja i zaangażowanie od początku, przy bardzo wysokich umiejętnościach musiały przynieść efekt. Troszkę niepokoi forma Mariusza Wlazłego jeśli idzie o atak, coś nie do końca gra we współpracy z Pawłem Zagumnym. Serwis Wlazłego atomowy, ale nie zawsze wchodzi. Dwa dni odpoczynku mogą pomóc. Słabością drużyny jest też zagrywka Zagumnego - praktycznie to 85% pewności punktu dla przeciwnika, co nie zmienia faktu, że mimo upływu lat, na rozegraniu jest genialny i absolutnie niezastąpiony. Z piłki dogranej nisko, niemal na siatkę, gość potrafi zrobić dosłownie wszystko, a atakujący stawia tylko kropkę nad "i". Jeśli przyjęcie zagrywki przeciwnika będzie nam "siedzieć" to nie ma ekipy, która może przeciwko naszym wystąpić bez obawy przegranej. Chcę dziś obejrzeć Rosjan w meczu z Bułgarią, bo tak naprawdę nie wiem co grają. Póki co wydaje mi się, że są groźniejsi od Brazylijczyków.Nie chcę zapeszyć, ale nasza reprezentacja gra bardzo trudną, urozmaiconą siatkówkę ...... i coś czuję, że może być dobrze,...... albo jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nosz kurde o jeden mecz się pomyliłem. Czkawka jest czkawka nie ma to tamto. Zagrywka nulll odbiór nullll zero szybkich piłek środkiem a wystawy to chyba do sufitu wysokie że sumo by zdążyło blok postawić. Może wytrzeźwieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Z przekory powiem że wykrakałeś Generalnie słabiutko,jedyne co dzisiaj im wychodziło to challenge,poza jednym chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie ma dokładnego przyjęcia nie ma grania szybkich piłek, środek też za bardzo nie chodził ale to wynika z odbioru z 4 metra ciężko jest pograć środkiem nie było jak przytrzymać środkowych z USA . skrzydła same meczu nie pociągną no i cały czas szły na podwojnym i potrójnym blokiem to są Mistrzostwa świata a nie Puchar Prezesa KS Tęcza szacunek dla USA , może jutro da rade te 3 punkty zrobić na Włochach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Włosi maja ikrę. Będzie czkawka jak trener nie wykopci Wlazłego z flakiem w ręce i nie doda świeżej krwi. Wymęczone chłopaki powinny odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Amerykanie (oprócz zagrywki) zagrali świetnie a nam brakuje młota na ataku i tyle. To było wiadomo przed turniejem. Jak przyjdzie tak twardo grająco przeciwnik, a my nie zagramy na maxa, to nie damy rady. I nie daliśmy. Niczego to nie zmienia.... 3 mecze zostały i trzeba z nich wyjść z grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) .Amerykanie (oprócz zagrywki) zagrali świetnie a nam brakuje młota na ataku i tyle. To było wiadomo przed turniejem. Jak przyjdzie tak twardo grająco przeciwnik, a my nie zagramy na maxa, to nie damy rady. I nie daliśmy. Niczego to nie zmienia.... 3 mecze zostały i trzeba z nich wyjść z grupy.Hm mówisz trzeba, raczej wypada ale cienko to widzę .Mam nadzieję, że 2 mecze wygrają i awansuja i pewnie będzie to kres ich możliwości.Jeszcze dla nas nieobliczalny i niewygodny Iran i dziwna Francja, Włosi bez Zajcewa raczej do łyknięcia, już nie mają o co grać. Edytowane 11 Września 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Józek jak nie mają o co grać . A honor? Edytowane 11 Września 2014 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Józek jak nie mają o co grać . A honor?To nasza specjalizacja .Na szczęście nie w tej dyscyplinie.Ja tam wierzę,do końca daleko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Józek jak nie mają o co grać . A honor? W PL hpnor umarł. Mogło być lepiej, mogło być gorzej. Przeciwnik był w zasięgu, bo ale jednak wczoraj ekipa USA lepsza. Jeśli mieli przegrać jakiś mecz, to dobrze że w pierwszym meczu drugiej rundy. Edytowane 11 Września 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dzisiaj nerwówka, ale się obudzili i wygrali. Wlazły ugrał z 25 pkt jak nie lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No i gdzie teraz te wszystkie marudy ? krytykować łatwiej Tak na serio - to wynik pozytywny, ale początek tragedia. Dobrze, że się odwróciło bo mogli to przegrać w szatni. No i Drzyzga za Gumę a Nowakowski na trybuny za Wronę przy najbliższym meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No i gdzie teraz te wszystkie marudy ? krytykować łatwiej Tak na serio - to wynik pozytywny, ale początek tragedia. Dobrze, że się odwróciło bo mogli to przegrać w szatni. No i Drzyzga za Gumę a Nowakowski na trybuny za Wronę przy najbliższym meczu.Marcyś nic nie mów.Początek tragiczny!!!!K..... to nie na moje nerwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja pewnie znów pomyliłem się o mecz Choć początek zapowiadał się że tak powiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pikne dwa sety... pikne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Niestety trzeci przegrany na własne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 czwarty też na razie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie rozumiem, co się stało? Nasi zniknęli z boiska, takie baty, że aż przykro oglądać Piąty przed nami, ale nie widzę wielkich szans. Euforia pierwszych dwóch setów przepadła w kiblu. Co jest grane? To może być koniec marzeń o sukcesie, jutrzejszy mecz z Francją mógł nic nie znaczyć, a teraz staje się meczem o wszystko. Bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wszystko rozgrywa się w głowach, a dopiero później na parkiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie jest dobrze, dwa dla Iranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wszystko rozgrywa się w głowach, a dopiero później na parkiecie...Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ciężko idzie, ale chyba budzą się chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Wreszcie Zator broni, a blok zadziałał. Jesteśmy punkt do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi