Skocz do zawartości

SIATKÓWKA MŚ 2014

5384

Rekomendowane odpowiedzi

Ja oglądałem Ligę Mistrzów ale kontem oka sledziłem relacje. Powiem szczerze że po 3 secie stwierdziłem ze skupie się na meczach piłkarskich. Po meczach patrze a tu takie cyrki. Masakra.... jestem pełen podziwu i teraz ruskich mam nadzieje rozjada

Edytowane przez Tomasz eS

Ja oglądałem Ligę Mistrzów ale kontem oka sledziłem relacje. Powiem szczerze że po 3 secie stwierdziłem ze skupie się na meczach piłkarskich. Po meczach patrze a tu takie cyrki. Masakra.... jestem pełen podziwu i teraz ruskich mam nadzieje rozjada

Nigdy kopaczy, nie postawię na równi z naszymi siatkarzami :) a już naszych patałachów na pewno :lol:

Pięknie się nasi dziś spisali,a jutro ruskie zagryzą Brazylię i gramy dalej :D

• Like 1

Nigdy kopaczy, nie postawię na równi z naszymi siatkarzami :) a już naszych patałachów na pewno :lol:

Pięknie się nasi dziś spisali,a jutro ruskie zagryzą Brazylię i gramy dalej :D

O to,to.Zupełnie inna półka,inne serce do gry.O porównywaniu umiejętności w swoich dyscyplinach nie ma nawet co wspominać.

Co do jutrzejszego meczu,to mam dziwne przeczucie że Brazylia wygra to dość gładko.My natomiast nie mamy się na co oglądać-pogonić Rosję i po temacie.W grze z nimi ciśnienie jest chyba najważniejsze.Wiele razy pokazywali że atakowani się gubią,zaczynają się denerwować i dekoncentrować.Po wpadce z Amerykanami pisałem że wierzę i że to nie koniec-podtrzymuję.Zdarzają się chłopakom przestoje i błędy,ale jest to co w sporcie na najwyższym,wyrównanym poziomie niezbędne-chęć do walki i wiara w siebie.No i przede wszystkim jest DRUŻYNA.Wiele się jeszcze może zdarzyć,ale na szacunek chłopaki już zasłużyli.Byle tak do końca :clappinghands: !

:lol:  :lol: :lol:  :lol:  

Celowo nie mam polsatu.Wystarczyło mi jak w sobotę oglądałem, można przy nich zjechać z tego świata :D .

Już nie wiem co lepsze. Abonament dla Solorza za nerwowe ......, przedłużające się nocki,..... czy spokojne poznanie wyniku następnego poranka.  Teraz przepadło - muszę oglądać,..... ale nie wiem jakie siły zmuszą mnie dziś do kibicowania Rosjanom,....., choć rozsądek zdecydowanie podpowiada taką opcję.

Tak się wczoraj zagotowałem, że musiałem potem ze dwie muszki ukręcić........ "tak dla spokojności".

Serdeczności. Robert.

Taką porażkę jak z nami Brazylijczycy mogli przekuć w mega koncentrację i złość sportową i to dokładnie zrobili.

Wolę tak,chcę żeby nasi dziś walczyli z Rosją zamiast grać o przysłowiową pietruszkę.Tak się właśnie buduje drużyne,walką w ważnych meczach.Poza tym,co może dac naszym większą pewnośc siebie i pozytywnego kopa niż pokonanie po kolei Brazylii i Rosji? Ja wierzę :) .