Andru77 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 No i jeden mecz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ale emocje. Nie mogę złapać tchu. Jeeeeeeest !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ale emocje. Nie mogę złapać tchu. Jeeeeeeest !!!!Cudo mecz!! Wiem, 3 set kicha... ale jaki mamy charakter!! Wlazły ich pociągnął do gry (i nie tylko atakami a mentalnie). HURRRA!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 A już chciałem w 3 secie wyłachać TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Brawo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Ja oglądałem Ligę Mistrzów ale kontem oka sledziłem relacje. Powiem szczerze że po 3 secie stwierdziłem ze skupie się na meczach piłkarskich. Po meczach patrze a tu takie cyrki. Masakra.... jestem pełen podziwu i teraz ruskich mam nadzieje rozjada Edytowane 16 Września 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 POLSKA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Brawo brawo brawo, pokonali Brazylię, w końcu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja oglądałem Ligę Mistrzów ale kontem oka sledziłem relacje. Powiem szczerze że po 3 secie stwierdziłem ze skupie się na meczach piłkarskich. Po meczach patrze a tu takie cyrki. Masakra.... jestem pełen podziwu i teraz ruskich mam nadzieje rozjadaNigdy kopaczy, nie postawię na równi z naszymi siatkarzami a już naszych patałachów na pewno Pięknie się nasi dziś spisali,a jutro ruskie zagryzą Brazylię i gramy dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ufff udało się !!!! Dzięki Panowie za linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Nigdy kopaczy, nie postawię na równi z naszymi siatkarzami a już naszych patałachów na pewno Pięknie się nasi dziś spisali,a jutro ruskie zagryzą Brazylię i gramy dalej O to,to.Zupełnie inna półka,inne serce do gry.O porównywaniu umiejętności w swoich dyscyplinach nie ma nawet co wspominać.Co do jutrzejszego meczu,to mam dziwne przeczucie że Brazylia wygra to dość gładko.My natomiast nie mamy się na co oglądać-pogonić Rosję i po temacie.W grze z nimi ciśnienie jest chyba najważniejsze.Wiele razy pokazywali że atakowani się gubią,zaczynają się denerwować i dekoncentrować.Po wpadce z Amerykanami pisałem że wierzę i że to nie koniec-podtrzymuję.Zdarzają się chłopakom przestoje i błędy,ale jest to co w sporcie na najwyższym,wyrównanym poziomie niezbędne-chęć do walki i wiara w siebie.No i przede wszystkim jest DRUŻYNA.Wiele się jeszcze może zdarzyć,ale na szacunek chłopaki już zasłużyli.Byle tak do końca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Wczorajszy bohater z Iranu... Edytowane 16 Września 2014 przez lukas202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ktoś ich kiedyś podliczy ile mi zdrowia odebrali...... Jestem zachwycony - mamy DRUŻYNĘ !!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ktoś ich kiedyś podliczy ile mi zdrowia odebrali...... :lol: Celowo nie mam polsatu.Wystarczyło mi jak w sobotę oglądałem, można przy nich zjechać z tego świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 :lol: Celowo nie mam polsatu.Wystarczyło mi jak w sobotę oglądałem, można przy nich zjechać z tego świata . Już nie wiem co lepsze. Abonament dla Solorza za nerwowe ......, przedłużające się nocki,..... czy spokojne poznanie wyniku następnego poranka. Teraz przepadło - muszę oglądać,..... ale nie wiem jakie siły zmuszą mnie dziś do kibicowania Rosjanom,....., choć rozsądek zdecydowanie podpowiada taką opcję. Tak się wczoraj zagotowałem, że musiałem potem ze dwie muszki ukręcić........ "tak dla spokojności". Serdeczności. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Koniec marzeń o banalnie łatwym wejściu do czwórki, Brazylia gładko wygrywa z Rosją 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Brawo Brazylia!Mimo tego że dla nas byłoby lepiej, żeby Moskale wygrali nikt im nie kibicował- no bo niby jak- wszak dziś 17 września!Jutro złoić im dupska, a potem carewicz niech ich rozlicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Taką porażkę jak z nami Brazylijczycy mogli przekuć w mega koncentrację i złość sportową i to dokładnie zrobili.Wolę tak,chcę żeby nasi dziś walczyli z Rosją zamiast grać o przysłowiową pietruszkę.Tak się właśnie buduje drużyne,walką w ważnych meczach.Poza tym,co może dac naszym większą pewnośc siebie i pozytywnego kopa niż pokonanie po kolei Brazylii i Rosji? Ja wierzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 buki stawiają na kacapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Pewnie w meczu z Canarinios też nie stawiali na nas Jedno jest pewne...kibice zrobią swoje Jeśli jeszcze siatkarzom będzie szło to będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 http://meczelive.tv/na-zywo/siatkowka/polska-rosja-mistrzostwa-swiata-mezczyzn-17929.html dla tych co nie maja gdzie/jak ogladac meczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 http://meczelive.tv/na-zywo/siatkowka/polska-rosja-mistrzostwa-swiata-mezczyzn-17929.htmldla tych co nie maja gdzie/jak ogladac meczu Dzięki Przyda się Dzisiejsza potyczka na boisku to nie tylko mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Tu jest dobra jakość http://play.mrt.com.mk/epg/linear/3545 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 No i jest 1-0!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Pięknie!!! :clappinghands: Edytowane 18 Września 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi