suhhar Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 brakuje jakiejs paczki kodekow, pewnie jakis syf chce sciagac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jozi... nie pisz proszę prawie trzy, bo mam już stan przedzawałowy... :), a prawie zapeszyłeś... Edytowane 20 Września 2014 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ja czytam "tylko" zapis tekstowy,ale i tak już "glicerynę" pod język musiałem zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Jozi... nie pisz proszę prawie trzy, bo mam już stan przedzawałowy... :), a prawie zapeszyłeś... A co, liczysz na spacer ?Z naszymi siatkarzami nie ma lekkiego życia.Spoko chłopaki, będzie trzeci jak nic.Wiem co mówię... Edytowane 20 Września 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nie... co nie zmienia faktu, że te streamy się tną, jedne są kilka, kilkanaście sekund przed innymi... o to mi chodziło. Myślałem by zapłacić... ale olałem skurw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 http://www.drakulastream.eu/volleyball-live-streaming-video.html ten działa i się nawet nie tnie. Wybierzcie Castasap..jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 będzie czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Kurde, a miałem nadzieję, że napiszę Jozi na prezydenta , ale mam nadzieję, że powiem to po 4 secie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mamy FINAŁ!!!! :clappinghands: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 POLSKA BIALO CZERWONI BRAWOOO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jest FINAŁ !!!!!!!!!Brawo !!!!! :D Teraz Canarinios do rozjechania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jozi na PREZYDENTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 JEEEEEEEEEEEEEEST FINAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Brawo dla chłopaków ale walka nerwów była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Polsat odblokował finał ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Brawo,brawo,brawo............jakże pięknie mienić się srebro, na ich piersiach jutro będzie...........na tych kanarkowych oczywiście......hahahah 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Polsat odblokował finał ........ a kolega to by odpuścił sobie taką kasę która jest możliwa do zebrania z reklam przy otwartej transmisji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) a kolega to by odpuścił sobie taką kasę która jest możliwa do zebrania z reklam przy otwartej transmisji? O boże.... stary, w życiu bym odpuścił Edytowane 20 Września 2014 przez lukas202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Znowu nasi zabrali mi trochę zdrowia. Niemcy się postawili - chwała im za to i wieki szacunek. Mamy najmocniejszą ekipę od lat..... muszą wyrwać to złoto...., muszą, ale nie mogą grać tak jak dziś. Wiem ..., rozumiem, to jest bardzo długi i ciężki turniej....., są zmęczeni (ja też ), ale jeszcze ten jeden, jedyny raz ..... błagam. Brazylijczycy też są zmęczeni. Musimy to wygrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Znowu nasi zabrali mi trochę zdrowia. Niemcy się postawili - chwała im za to i wieki szacunek. Mamy najmocniejszą ekipę od lat..... muszą wyrwać to złoto...., muszą, ale nie mogą grać tak jak dziś. Wiem ..., rozumiem, to jest bardzo długi i ciężki turniej....., są zmęczeni (ja też ), ale jeszcze ten jeden, jedyny raz ..... błagam. Brazylijczycy też są zmęczeni. Musimy to wygrać. Taktycznie-Brazylia chyba jednak mniej zmęczona jest,rzekłbym nawet że poprzednie 2 mecze ..........zagrali pod swoim kątem. Polska dla nich wygodniejsza niż Rosja i tyle.Finał, to będzie prawdziwa Brazylia przeciw zmęczonej już Polsce niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Taktycznie-Brazylia chyba jednak mniej zmęczona jest,rzekłbym nawet że poprzednie 2 mecze ..........zagrali pod swoim kątem. Polska dla nich wygodniejsza niż Rosja i tyle.Finał, to będzie prawdziwa Brazylia przeciw zmęczonej już Polsce niestety. Nie wiem ....., nie wiem , ale wierzę, że nasi to wygrają. Brazylia też miała dziś pod górkę, bo jednak pięć setów z Francją. Na dziś krystalizuje się w siatkówce światowy top - Polska, Brazylia i Francja....... i marzy mi się by taka kolejność, by dokładnie taka była zanotowana po wsze czasy na dzień jutrzejszy. Tylko niech już mnie tak nie męczą i wygrają 3:0, choćby do 23 w każdym secie. Potencjał jest ogromny - potrzebna jest wiara, spokój, koncentracja ......i ZAGRYWKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Mam nadzieję, że jutro nasi zagrają dokładnie odwrotnie, jak dziś. Bo szczerze mówiąc, ten mecz z naszej strony za dobry to nie był. Wiem, że zwycięzców się niby nie sądzi, ale chciałbym napisać te słowa jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jozi na PREZYDENTA Po finale, jak "Nasi" wygrają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi