Skocz do zawartości

SIATKÓWKA MŚ 2014

5384

Rekomendowane odpowiedzi

Jozi... nie pisz proszę prawie trzy, bo mam już stan przedzawałowy...  :) :), a prawie zapeszyłeś...  :ph34r:

A co, liczysz na spacer :lol:  :lol: ?Z naszymi siatkarzami nie ma lekkiego życia.

Spoko chłopaki, będzie trzeci jak nic.Wiem co mówię...

Edytowane przez Jozi

Znowu nasi zabrali mi trochę zdrowia. Niemcy się postawili - chwała im za to i wieki szacunek. Mamy najmocniejszą ekipę od lat..... muszą wyrwać to złoto...., muszą, ale nie mogą grać tak jak dziś. Wiem ..., rozumiem, to jest bardzo długi  i ciężki turniej....., są zmęczeni (ja też ;) ), ale jeszcze ten jeden, jedyny raz ..... błagam. Brazylijczycy też są zmęczeni. Musimy to wygrać.  

• Like 1

Znowu nasi zabrali mi trochę zdrowia. Niemcy się postawili - chwała im za to i wieki szacunek. Mamy najmocniejszą ekipę od lat..... muszą wyrwać to złoto...., muszą, ale nie mogą grać tak jak dziś. Wiem ..., rozumiem, to jest bardzo długi  i ciężki turniej....., są zmęczeni (ja też ;) ), ale jeszcze ten jeden, jedyny raz ..... błagam. Brazylijczycy też są zmęczeni. Musimy to wygrać.  

Taktycznie-Brazylia chyba jednak mniej zmęczona jest,rzekłbym nawet że poprzednie 2 mecze ..........zagrali pod swoim kątem. Polska dla nich wygodniejsza niż Rosja i tyle.Finał, to będzie prawdziwa Brazylia przeciw zmęczonej już Polsce niestety.

Taktycznie-Brazylia chyba jednak mniej zmęczona jest,rzekłbym nawet że poprzednie 2 mecze ..........zagrali pod swoim kątem. Polska dla nich wygodniejsza niż Rosja i tyle.Finał, to będzie prawdziwa Brazylia przeciw zmęczonej już Polsce niestety.

Nie wiem ....., nie wiem , ale wierzę, że nasi to wygrają. Brazylia też miała dziś pod górkę, bo jednak pięć setów z Francją. Na dziś krystalizuje się w siatkówce światowy top - Polska, Brazylia i Francja....... i marzy mi się by taka kolejność, by dokładnie taka była zanotowana po wsze czasy na dzień jutrzejszy. Tylko niech już mnie tak nie męczą i wygrają 3:0, choćby do 23 w każdym secie. Potencjał jest ogromny - potrzebna jest wiara, spokój, koncentracja ......i ZAGRYWKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!