apioo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To na dwie kadencje gwarantowane z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Po finale, jak "Nasi" wygrają .Józek jak już będziesz u władzy to nie zapomnij o Nas,wędkarzach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Józek jak już będziesz u władzy to nie zapomnij o Nas,wędkarzach.... Nie dam zablokować transmisji :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Edytowane 21 Września 2014 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W sporcie ponoć liczy się tylko pierwsze miejsce. Reszta to przegrani... dla mnie nasza drużyna zrobiła już coś wspaniałego i dała mi ( i pewnie wielu, wielu innym) tyle emocji, że nie martwię się o wynik dzisiejszego spotkania, bo i tak mamy złotych chłopaków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W sporcie ponoć liczy się tylko pierwsze miejsce. Reszta to przegrani... dla mnie nasza drużyna zrobiła już coś wspaniałego i dała mi ( i pewnie wielu, wielu innym) tyle emocji, że nie martwię się o wynik dzisiejszego spotkania, bo i tak mamy złotych chłopaków. raczej... chłopaków na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W sporcie ponoć liczy się tylko pierwsze miejsce. Reszta to przegrani... dla mnie nasza drużyna zrobiła już coś wspaniałego i dała mi ( i pewnie wielu, wielu innym) tyle emocji, że nie martwię się o wynik dzisiejszego spotkania, bo i tak mamy złotych chłopaków. Popieram w 100%, będę oglądał mecz raczej bez wielkiego ciśnienia.Powiem szczerze, nie liczyłem za bardzo na wyjście z grupy śmierci, no tak po cichu .Nadzieja była, patrząc na MŚ w piłce nożnej, jak Hiszpanie polegli.Siatkarze już zrobili co trzeba..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 no i Bronek z żonką jest a miało go nie być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No i mamy 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zawału można dostać! kto ma słabe serce proszę o wyłączenie odbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zawału można dostać! kto ma słabe serce proszę o wyłączenie odbiornika Potwierdzam......., ale nie wyłączę.....Zbyt długo czekałem na taką naszą DRUŻYNĘ .Do boju chłopaki, do boju, da się ich ograć......Już to robiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dobrze że nie mam włosów bo można by było przez chłopaków osiwieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Najlepszy mecz tego turnieju, bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Oby tak jeszcze przez kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Niesamowita walka, obie drużyny wspięły się na najwyższy z możliwych poziomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ale mecz, niesamowite emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mamy dwa punkty górą, teraz można grać punkt za punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mecz godny finału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Emocje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 ZŁOTOOOOOOOOOO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jesteśmy MISTRZAMI ŚWIATA!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Brawo !!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Coś wspaniałego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi