Maja 2 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Juuuhuuuu. Złoto!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 przyznam się, że nie wierzyłem w złoto brawo !!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Proponuję zmienić nasz sport narodowy na siatkówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 dziękujemy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wspaniale,po prostu wspaniale!!!! :clappinghands: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 POLSKA MISTRZEM ŚWIATA WIELKI SZACUN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Brawo. Az za gardlo mnie scisnelo. Piekny mecz i wielki sukces. Chlopaki sa wielcy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Brawo! Najlepsze widowisko sportowe jakie oglądałem. Piłkarze powinni brać przykład od niezmanierowanych,skromnych siatkarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wyśniony scenariusz spotkania To przejdzie do historii i takie sukcesy chciałoby się częściej oglądać w polskim sporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Cóż powiedzieć? Znowu młody trener, który bardzo krótko jest z reprezentacją, który zmienił niemal cały skład, prowadzi nas do Mistrzostwa Świata. HHHURRRRA, BRAWO !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 a ja za naszym Prezydentem pozdrawiam naszych piłkarzy i i dziękuję Piotrowi Solorzowi ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Rozjuszyli nas tym pierwszym setem Polska HUSARIA ich rozniosła !!!!!! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Czy ja wiem czy husaria... gra się zmieniła od wejścia Zagumnego, wg mnie to on w dużej mierze przyczynił się do wygranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Solorz swoje zarobił...w czasie trwania meczu, w TVN grali z nudów w warcaby...zapewne 3/4 rodaków oglądało to świetne widowisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Proponuję zmienić nasz sport narodowy na siatkówkę To już dawno jest nasz sport narodowy, tylko nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To już dawno jest nasz sport narodowy, tylko nie wszyscy jeszcze o tym wiedzą Trzeba to zaproponować nowemu Ministrowi Sportu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Solorz swoje zarobił...w czasie trwania meczu, w TVN grali z nudów w warcaby...zapewne 3/4 rodaków oglądało to świetne widowisko...Patu miałem na myśli to że prezydent chciał podziękować zapewne naszym siatkarzom a Solorz ma na imię Zygmunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wielki mecz i wspaniały sukces!!! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Proponuję zmienić nasz sport narodowy na siatkówkę To już się stało....., jakiś czas temu. Jestem szczęśliwy, zachwycony....., nie mam słów , wierzyłem , wierzyłem, kląłem, wrzeszczałem, serce waliło jak kowalski młot......a teraz z żoną otworzyliśmy butelkę najlepszej Metaxy (jej prezent od przyjaciół za jakieś koszmarne pieniądze), ale w końcu mamy ŚWIĘTO !!!!!!!!!!.Panowie - ostatni raz takie emocje przeżywałem w czasie olimpijskiego finału 1976 r. złota drużyna Wagnera z Edwardem Skorkiem i Tomaszem Wójtowiczem (którego ostatnio miałem okazję osobiście poznać) i innymi wspaniałymi zawodnikami. Chwała Wielkim Mistrzom, ale Ci z dnia dzisiejszego są jeszcze lepsi..... po prostu genialni, a w budowaniu napięcia to już absolutny top . Mamy NAJLEPSZĄ EKIPĘ SIATKARSKĄ NA ŚWIECIE !!!!!!!!. Wielka prośba - nie kalajmy tego wątku jakimikolwiek wpisami dotyczącymi polskich piłkarzy......, bo nie są tego godni w najmniejszym stopniu. Robert. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Brawo.brawo,brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Najlepszym zawodnikiem tego turnieju - MARIUSZ WLAZŁY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nigdy Brazylia nie przegrała dwóch meczów z tą samą drużyną na jednym turnieju, Po raz kolejny HURRRRRRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Szacunek dla drużyny, trenera, całej ekipy. Piłkarzyki(nożna) niech się uczą czym jest charakter. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 http://www.youtube.com/watch?v=lCWHfUMsh5o 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi