selk Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie może ktos widział może ktoś będzie wiedział w moim arsenale gum miałem (ale dziś straciłem) kopyto motoroil z pomalowanym na czerwono ogonkiem - brak wytłoczenia nazwy producenta.może ktos może podpowiedziec co to za producent/ model ? niestety mam tylko przednią częśc kopyta, ogonek zjadł dzis szczupak wiec zdjęcie mozę byc mało pomocne raczej nie jest to relax, - inny kształt Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jak masz fotkę to wrzuć, na pewno będzie bardziej pomocna niż jej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksmen Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Manns kolor: MO+RT Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez iksmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) fotka - niestety bez ogonka - brakująca reszta była w tym samym kolorze co pozostała czesc poza samym ogonkiem jakby umoczonym w czerwojej farbie mnie troche przypomina royal fishing Edytowane 1 Września 2014 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Patrząc na głowę - Relax. Albo jego podróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Relax MA WIEKSZY "BRZUSZEK" MOIM ZDANIEM poza tym całośc miała 5 do 5,5 cm i spory ripperowy ogoneka relax ma inne wymiary Edytowane 1 Września 2014 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Porównaj do kopyta Relaxa, jeśli masz w pudełku, jeśli nie, to są w większości sklepów. Przynajmniej wyeliminujesz firmę i skupisz się na szukaniu w ofercie innych producentów.Dla mnie, sądząc po Twoim zdjęciu, kształt podobny.http://www.agmdiscountfishing.co.uk/relax-kopyto-shad-motor-2pcs-p-4874.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 masz racje jest bardzo podobne ale 1. to moje ma 2 kolory motoroil - od góry jest ciemniejszy pasek - popatrz dokładnie na zdjęcie - ja widziałem relaxy rózne a takiego z równym podziałem linii jeszcze nie \ 2. relax nie barwi ogonów tak jakby zamaczając w farbie ogon rippera u mnie ponad 0,5 cm długosci ogona było zamoczone w czerwonej farbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Przykład podałem tylko po to, by porównać kształt, nie szukałem koloru.W takim razie firma, która wzorowała się na kopycie relaxa. Traper Turbo Fish?http://wesolezwierzaki.pl/traper-ripper-turbo-fish-op10szt-59501-p-5367.htmlBo podobieństwo kształtu uderzające, a wracając do relaxa, to ja już miałem takie cuda kolorystyczne w ich wydaniu, że nic mnie nie zdziwi. Edytowane 1 Września 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 http://www.fishing-test.pl/przynty/17-przynty/103-ga-ma-7cm-ripper-polskiego-pochodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ten mój ripper juz był słaby od miesiąca i szukałem w necie identycznego ale nic nie trafiłem - załuje ze wczesniej nei zrobiłem zdjęciasądze ze kupiłem go w pakiecie na forum lub dostałem gdzies w gratisie do czegoś bo nie pamietam zebym go kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ga-ma tak nie barwi ripperów - popatrzcie na ten w załaczeniu - co prawda wielkosc nie ta ale wygląd jakby identyczny - szczególnie ten ogon a to jest chyba royal fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Aż tak był skuteczny ten model, że nie da się go zastąpić czymś podobnym? Ja wiem, wiem, killer, to killer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A Ga-Ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ga-ma moim zdaniem nei maluje tak ogonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Aż tak był skuteczny ten model, że nie da się go zastąpić czymś podobnym? Ja wiem, wiem, killer, to killer. to był nieodżałowany killer wśród gum tzw guma ostatniej szansy jak juz miałem wracac o kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Ciekawe czy to nie jest guma z Kongera - kongerowskie kopytka były bardzo podobne do tych z Relaxa i występowały też czerwoną stopką (końcową częścią ogonka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 tzw guma ostatniej szansy jak juz miałem wracac o kijuFaktycznie musi Ci jej bardzo brakować jak odgrzałeś kotleta po 6,5 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek8 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 to był nieodżałowany killer wśród gum tzw guma ostatniej szansy jak juz miałem wracac o kijuga-ma tak nie barwi ripperów - popatrzcie na ten w załaczeniu - co prawda wielkosc nie ta ale wygląd jakby identyczny - szczególnie ten ogon a to jest chyba royal fishingto był nieodżałowany killer wśród gum tzw guma ostatniej szansy jak juz miałem wracac o kijuJak juz odkopane to odkopałem swoje stare gumy relaxa, bo kojarzyłem, ze mialem cos podobnego z czerwonym ogonkiem Natomiast moim zdaniem to nie ten odlew relaxa co u ciebie. Moim zdaniem to moglo byc cos z tego odlewu. Pozostale też sa relaxa, ale na kazdym z tych zdjęć gumy sa jakby z innej formy, a sa podobnej wielkości. Jest bez napisu na tym boku co u ciebie. Kolejne na tym boku maja napis KOPYTO inne na tym boku RELAX, a jeszcze inne RELAX i imitacje łuski. Oczywiście nie mówię ze ta tawoja guma to na 100% relax, ale moze to ci coś ułatwi w poszukiwaniach z Archiwum X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Jasne. Dzieki bede szukal dalej. Moze cos ktos Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dla mnie to wygląda( kształt i profilowanie ogona) na pospolitą gumę Traper Turbo .Nie ma co prawda napisu na boku ,ale ...może pracownik nie użył właściwej formy . Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dla mnie to wygląda( kształt i profilowanie ogona) na pospolitą gumę Traper Turbo .Nie ma co prawda napisu na boku ,ale ...może pracownik nie użył właściwej formy . Pozdrawiam Tomi tak traper turbo mógłby pasowactylko koloru takiego nei znajduje w traperze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 tak traper turbo mógłby pasowactylko koloru takiego nei znajduje w traperzeMoja odpowiedź dotyczyła zdjęcia gumy z postu #12.Te szczątki gumy z brokatem z postu #4 wyglądają mi jednak na Relaxa.To że w obecnej ofercie nie ma takiego koloru ,nie znaczy że 6-7 lat wstecz go nie było.Kolorystyka bardzo często się zmieniała w historii tego modelu.Guma mogła być tez przebarwiona i trudno znaleźć taką w sklepie.Mam trochę archaicznych Kopyt w swoich zbiorach i w wolnej chwili zobaczę. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 to napewno nie jest Relax - pisałem o tym juz wcześniejnie spootkałem takiego relaxa ani identycznego koloru ani identycznego kształtu (argumenty w poczatkowych postach)w domu mam ze 300 gum w tym sporo relaxów i one nei rpzypominają kształtem tej gumynie mają tez takiego rozmaieru (miesrzyłem mierzyłem keidy guma była cała te Trapery przypominają gumy firmy Royal -Fishing (i to kilka modeli jak patrzyłem w ofercie Trapera przypomina gumy tej firmy dlatego uważam ze to prawdopodobnie royal fishingkształt baaaardzo zblizony jeśłi nie identyczny. niestety z royal fishing nie miałem więcej żadnej gumy w tym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi