zetika16 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak w tytule oddam Abu Revo stx do serwisu ... kurde coś w nim jest nawywijane w środku i nie wiem czy jeszcze coś z niego będzie czy szukać nowego . Jak by ktoś obeznany był na tyle miły abo go reanimowac/stwierdzić zgon..... szczupaki zaczynają gryźć a ja nie mam czym ich męczyć .... Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 a pana Józefa Lesniaka pytałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wyslij Tomek . PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dziękuję Meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi