Waldi Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Panowie, Był ktoś ostatnio u Mańka ? Gryzą już ? Pozdrawiam, Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja odpowiem; gryźć, to już trochę gryzą, ale komfort łowienia- spiningowania.....średni. Wiem, że zabrzmi to trochę dziwnie, ale do pierwszych przymrozków i opadnięcia zielska nie polecam tego łowiska. No chyba że ze spławiczkiem na linka; to to tak A pierwsze przymrozki tutaj to już z reguły we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 To jest da mnie szczere podejście do przyszłego zainteresowanego.Niema nawijania "makaronu na uszy"Z chęcią bym Cię Mańku odwiedził,ale to raczej następny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja odpowiem; gryźć, to już trochę gryzą, ale komfort łowienia- spiningowania.....średni. Wiem, że zabrzmi to trochę dziwnie, ale do pierwszych przymrozków i opadnięcia zielska nie polecam tego łowiska. No chyba że ze spławiczkiem na linka; to to tak A pierwsze przymrozki tutaj to już z reguły we wrześniu. Eeeee tam Maniek dadzą chłopy radę . Całe plemie czerwonych twarzy w samych kąpielówkach i na boso przez te zielska przeszło i to 3 razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mako, tylko następnym razem zabierz dziewczyny Maniek długo nie mógł sie otrząsnąć po tym co zobaczył...Postaram się dłużej zabawić.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ta, przeszło, tonę zielska wyjęło, a ono z powrotem wyrosło. Ale dodam tylko, że "Bagna u mańka" to gospodarstwo agroturystyczne połozone nad samym granicznym bugiem, a na Bugu, jak to na Bugu- każdy tutaj wie. Tak więc na ten moment zapraszam rzecznych wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nawrocki zarządził powrót na skróty, a że miałem lodówkę z piwami to miałem władzę (wyglądam na tym zdjęciu jak w 13 miesiącu ciąży )Na początku dziewczyny i fotograf Kuba byli zadowoleni Szybko się zmęczyli dlatego nie powiedziłem im, że się zgubiliśmy .Krótki telefon do Mańka i się odnalazłem. Widać już dach, czuć grila i słychać jak wódeczka się leje.....taaaa jesteśmy blisko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie ma to jak na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 jednym słowem było zajebiaszczćie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Na łonie (natury ) jest zawsze fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki Maniek za wspólne rybki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Konkretna czekoladka Z "czarnej jamki" jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jakiś ten szczupak nie proporcjonalny. Można oryginalne zdjęcie na maila??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie można. Wygląda nieproporcjonalnie, bo miał zachwianą długość w stosunki do masy I tylko dlatego te zdjęcie tu wstawiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czołem. Gwoli informacji dla zainteresowanych; już można. Co prawda wody nie ma, ale ziele zaczęło opadać, i momentami zaczyna się "fajnie dziać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak nie ma wody to jak łowić Panie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak jest woda to każdy głupi potrafi łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kurczę musze się wreszcie wybrać.Nie ma chęci ktos z Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mało czasu. Zależy od mroźnosci zimy. Dam znać. Chętnie bym pojechał.Na razie wszystkie wolne terminy mam zaklepane. Ale jak zima będzie łaskawa. Mam nadzieje, że jak zmrozi, to Maniek nie wygoni nas łowic żywców sumowych gołymi ręcami w bagnie....Teraz to przynajmniej robactwa nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dajcie się Mańkowej wątrobie trochę zregenerować : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dajcie się Mańkowej wątrobie trochę zregenerować : DMoja wątroba zregenerowana....Jedziemy....Damy znać, co i jak... znaczy się w jakim stanie wątroba. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Moja wątroba zregenerowana....Jedziemy....Damy znać, co i jak... znaczy się w jakim stanie wątroba. PozdrawiamAlekKiedy???Ja mogę w ten weekend. Za tydzień groby a koło 11 Suwalszczyzna i Litwa. Edytowane 23 Października 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tez planuje wyskoczyć na weekend, ale to raczej połowa listopada będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kiedy???Ja mogę w ten weekend. Za tydzień groby a koło 11 Suwalszczyzna i Litwa. Jak możesz w ten weekend, to zajeżdżaj. Kolega Platynowłosy, coś tam obszedł w ubiegłym tygodniu, to i okazja będzie połowić i tego .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Żeby Was to "i tego" nie zdominowało, bo nawet kije z bagażnika szczytówek nie wychylą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi