croock Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jak tam aktualna sytuacja na bagnach? czy za dwa tygodnie łowienie może już być komfortowe, czy starorzecza jeszcze całe w zielsku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Manio, i jak stan wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Jak tam aktualna sytuacja na bagnach? czy za dwa tygodnie łowienie może już być komfortowe, czy starorzecza jeszcze całe w zielsku?Zapytaj najpierw czy jest woda. Jak Maniek pomp nie uruchomił to może być krucho. Edytowane 27 Września 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 no tak, jak nie będzie zielska i do tego wody, to ciężko będzie połowić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Stan wody jest tragiczny, ale łowić się da. W weekend padło sporo szczupłych w rozmiarach 70-80 i praktycznie tylko taki rocznik brał A łowione były na oczojebne muchy i wirówki z ogonkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 z ciekawości - co chodzi z tą pompą? Maniek dopompowuje Bagna z Bugu? radek_u - a co to znaczy "stan tragiczny"? jak z zielskiem? kojarzę, że jakiś rok temu Maniek pisał, że po okresie letnim z uwagi na roślinność można komfortowo łowić dopiero w okolicy pierwszych przymrozków. pytanie, czy jak ostatnio byłeś, to dało się w miarę komfortowo poprowadzić przynętę? na jerki tam łowią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Czołem, woda bardzo niska, ziela niewiele, łowić się da i nawet biorą, ale czy komfortowo? Raczej średnio komfortowo. Wody jest może pół metra, ale w ten weckend "padło kilka 70+ ale najwięcej na muchę.A tą pompe to uruchamiam tylko jak jest mróz i lód, żeby zapobiec przyduse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Siemanko MariuszChciałbym powtórzyć najazd z moją ekipą, jak w poprzednim listopadzie. Zakręcę w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Siemanko MariuszChciałbym powtórzyć najazd z moją ekipą, jak w poprzednim listopadzie. Zakręcę w tygodniu.Bagna wciągają... Kiedy mniej więcej uderzasz ? Okolice 1, 11 czy później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Organizuję zakończenie sezonu dla członków Koła, plan na 2 albo 3 weekend listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 był ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 ja się wybierałem w ten weekend, ale podobno duzo ludzi i mało wody, więc odpuściłem :-) coś nie mam szczęścia do mańkowych bagien - zawsze jak chcę, jechać, to jest tam jakaś grubsza impreza. może na wiosnę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja wybieram się od 11ego do13ego. Zdam relacje czy coś się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Ja wybieram się od 11ego do13ego. Zdam relacje czy coś się działo.no to jest szansa, że się spotkamy, ja wybieram się 11.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 no to jest szansa, że się spotkamy, ja wybieram się 11.11Super.Nas będzie trzech,podobno ma być jeszcze jakaś ekipa 5 osób z wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 mnie będzie pięciu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Maniek 72 może byś powiedział czy jeszcze są ryby bo z tego co widzę to ludzi a ludzi a czy jest sens jechać w puste. Daj znać co tam się łowi i jak u ciebie z zarobienie oraz stan wody. Rad byłbym jak byś zamieścił jakiekolwiek zdjęcia z datą ile tam wody bo na 1 m wody to nie opłaca się jechać taki kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Byłem 10 dni temu... wody bardzo mało, ryby dwie, szczupaki ok 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 To marnie a jak tam z okonie ponoć tego rybska jest tam zatrzęsienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Maniek 72 może byś powiedział czy jeszcze są ryby bo z tego co widzę to ludzi a ludzi a czy jest sens jechać w puste. Daj znać co tam się łowi i jak u ciebie z zarobienie oraz stan wody. Rad byłbym jak byś zamieścił jakiekolwiek zdjęcia z datą ile tam wody bo na 1 m wody to nie opłaca się jechać taki kawałek. Z rybami powinno być w porządku bo z tego co byłem u Mańka to większość ryb wraca do wody co zawarte jest w regulaminie bagien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Byliśmy we 3 osoby 30-31.10 u Mańka. Padła 80ka i sporo 60tek, kilka ładnych okoni i jeden jesiotr złapany za ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A już myślałem, że po upalnym lecie malo co zostało, ale jak zapewnianie to może warto jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 A liny na spina czy na spławiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 W najbliższy weekend to ja zająłem bagna. Organizuję u Mariusza zakończenie sezonu dla kolegów z mojego koła. Pełna obsada sobota i niedziela. Po powrocie napiszę, jakie efekty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi