Hubertus Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 W najbliższy weekend to ja zająłem bagna. Organizuję u Mariusza zakończenie sezonu dla kolegów z mojego koła. Pełna obsada sobota i niedziela. Po powrocie napiszę, jakie efekty. zazdroszczę i to bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Następnym razem, nie martw się, damy radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Następnym razem, nie martw się, damy radę Bartek uważaj na Piotrusia i pilnuj go bo on ma cisnienie 230/180 on nawet kawy nie może wypić a co dopiero regionalny trunek z bagien Mańkowych.Jak wrócicie to daj znać jak tam było z rybami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 W najbliższy weekend to ja zająłem bagna. Organizuję u Mariusza zakończenie sezonu dla kolegów z mojego koła. Pełna obsada sobota i niedziela. Po powrocie napiszę, jakie efekty.Pozazdrościć. Dane mi było odwiedzić Mariusza w zeszłym roku. Klimat tego miejsca jest wręcz trudny do opisania. Ech. Gdyby to nie było 650km ode mnie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Był ktoś u Mariusza w weekend? Jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Bartek z ekipą , jak wcześniej informował.Ma zdać relację - jak wróci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Na fb mańka widziałem zdjęcie mamuśki 100+ z Bugu . Może łowca się tu pochwali bo jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Obiecałem krótki raport z bagien, więc było tak:- łowiących w sobotę - 25- łowiących w niedzielę - 15- szczupaki w sobotę - 26, największy 84 cm, większość ryb powyżej 70 cm,- szczupaki w niedzielę - 10- poza tym złowiono 3 jesiotry i kilkanaście okoni, ale bez okazówPogoda była zmienna, trochę padało, głównie pochmurno. W niedzielę rano przyszedł front z silnym wiatrem i trochę uśpił aktywność ryb. Towarzystwo połowiło, pobawiło się, popiło i pojadło (przywieźliśmy pieczonego dzika), atmosfera przesympatyczna. Krótkie dni i długie wieczory sprzyjają integracji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jestem w szoku, że tyle osób łowiło w niedziele, chyba nie było ukraińskiego bimbru 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ależ było, jadło się i piło, a w niedzielę też ........... łowiło 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentnooki Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Łowca tego szczupaka z Bugu się nie chwali bo podczepiony i dostał w łeb [podobno} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Maniek, w jakim miesiącu najlepiej do Ciebie na lina? W przyszłym roku muszę zawitać koniecznie, w tym nie wystarczyło urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Na fb mańka widziałem zdjęcie mamuśki 100+ z Bugu . Może łowca się tu pochwali bo jest czym Łowca się nie pochwali, bo nie ma konta tu Szczupak miał 103 Pumba w kwietniu i na początku maja biorą największe. Myślę, że jesień też byłaby dobra na te duże chodź nie sprawdzałem tego tam. Normalnie w sezonie łowi się od 40- 50 cm liny + piękne japońce i kransopióry Edytowane 9 Listopada 2015 przez radek_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Łowca tego szczupaka z Bugu się nie chwali bo podczepiony i dostał w łeb [podobno}Tak podczepiony, tyle że w "nożyczki" więc prawidłowo. W łeb nie dostał, chociaż fakt faktem odpłynąć nie chciał, więc mamuśka została poddana kuracji tlenowej w wannie i dopiero dzisiaj rano wróciła do wody- fakt- faktem- już innej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Tak podczepiony, tyle że w "nożyczki" więc prawidłowo. W łeb nie dostał, chociaż fakt faktem odpłynąć nie chciał, więc mamuśka została poddana kuracji tlenowej w wannie i dopiero dzisiaj rano wróciła do wody- fakt- faktem- już innej. Rozumiem, że w największym Mańkowym bagnie pływa... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Andrzejku, nie w największym, tylko w mateczniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jak wody trochę doleje a nie zamarźnie to zawitam pewnie. Skusiliście mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 wody mało, ale ryba jest o ile sie łowi a nie bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Który się w bagnie utopił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 jeśli ktoś ma większą ilość zdjęć bagien to chętnie przyjmę na priwa lub piotrekjuka@o2.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Który się w bagnie utopił?nikt się nie utopił, mój kolega testował Patrola, i wkleił się na trochę w bagienko. Po wyciągnięciu wszystko było ok. Do tego jeszcze Maniek zawiesił swój próbując go wyciągnąć, ale rano traktor powyciągał jednego za drugim. Wspomnienia bezcenne a resztę zrobi blacharz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jest klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 nikt się nie utopił, mój kolega testował Patrola, i wkleił się na trochę w bagienko. Po wyciągnięciu wszystko było ok. Do tego jeszcze Maniek zawiesił swój próbując go wyciągnąć, ale rano traktor powyciągał jednego za drugim. Wspomnienia bezcenne a resztę zrobi blacharzMyślałem że Mańka furkę utopiliście. Mnie się nie udało. Ale sucho było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Im lepsza "terenówka" tym dalej trzeba iść po traktor 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 No i pięknie to Piotr ująłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi