DelTor0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Im lepsza "terenówka" tym dalej trzeba iść po traktor Sa terenowki i terenowki Te fabryczne, to zbytnio sie w teren nie nadaja Porzadna zmota wjedzie tam, gdzie zaden traktor nigdy nie dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Przecież to tylko taki żarcik, w którym jest sporo prawdy;) Sam nie raz nasłuchiwałem czy w oddali jest mój wybawca, czy muszę zrobić spacerek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Sa terenowki i terenowki Te fabryczne, to zbytnio sie w teren nie nadaja Porzadna zmota wjedzie tam, gdzie zaden traktor nigdy nie dojedzie to nie była fabryczna terenówka, kolegę poniosła "ułańska fantazja" oraz napój z torfową nutą, no bo kto "rozsądny" jedzie prosto w wodę, której głebokości nie zna? był na zwykłych oponach AT, gdyby miał MT może miałby szansę wyjechać, No ale było o czym rozmawiać, będzie co wspominać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Byliśmy trzy dni u Mariusza. Rekordów nie było,ale gruba ryba jest na 100%. Wody na obecną chwilę jak na lekarstwo,wędkowanie mocno utrudnione i do tego wiatr 60kmh. Wyjazd generalnie na duży plus.Specyfik lokalny rewelacja ☺. Wrócimy tam na pewno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ekipa łódzka jeszcze walczy...czy sie poddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Czołem koleżanki i koledzy.Coś tutaj przycichło ostatnio więc podbijam. Czy ktoś z szanownego grona wybiera się do Mańka w lipcu? Mam klepnięty termin 9 - 16 lipca, fajnie byłoby się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Jedziesz w większej grupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Nie, ekipa 2-osobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dziś zbiera się ekipa sumowejpasji u Mańka . Pogodę mają szczupak-ową .Ciekawe jakie będą wyniki przy takim stanie wody na Bugu . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Podobno wody nie ma u Mańka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ale tam się nie jeździ na ryby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Z tego co wiem to już kilka szczupaków złowiono na muchę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czymś oprócz muchy da radę tam machać? Główki 3g? Jerki? Jak z zielem? Jest jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Czymś oprócz muchy da radę tam machać? Główki 3g? Jerki? Jak z zielem? Jest jeszcze?Ciężkie są warunki do łowienia. Ze spiningiem nie ma jak się rozpędzić. Niby coś tam pada, ale wody nie chce przybywać. Faktycznie było teraz kilku muszkarzy i dla mnie ich wyniki były wręcz zajefajne Obserwuje sobie ich i ich poczynania od tamtego roku i teraz chyba zachoruję na muchowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ciężkie są warunki do łowienia. Ze spiningiem nie ma jak się rozpędzić. Niby coś tam pada, ale wody nie chce przybywać. Faktycznie było teraz kilku muszkarzy i dla mnie ich wyniki były wręcz zajefajne Obserwuje sobie ich i ich poczynania od tamtego roku i teraz chyba zachoruję na muchowanie Zdecydowanie lepiej łowią na trzeżwo- wierz mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zdecydowanie lepiej łowią na trzeżwo- wierz mi...Wiadomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Mariuszku wszystkiego naj... naj ...i zdrówka przede wszystkim.A ja się właśnie kuruję miodkiem od CIEBIE.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Do metra zabrakło centymetra I okonek Edytowane 22 Października 2017 przez radek_u 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Młody takiego kabana wyhaczył? Przekaż mu gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Młody takiego kabana wyhaczył? Przekaż mu gratulacje Mariusz młodego na początku uczy sztuki podbierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Ryby rybami ale auto konkret ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 auto jak auto ale motorek lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Maniek trochę dorybia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Elegancko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolinka666 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Odkopię temat.Ktoś był ostatnio,jest trochę wody ? Da się pomachać spinem czy raczej spławik ? Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez trolinka666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi