maxxx Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 W samym Bugu wody trochę jest pomimo niżówek na innych rzekach w kraju a co do samych bagien to nie wiem bo tylko krótkie odwiedziny zaliczyłem ale z opowieści Mariusza to "coś się dzieje " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Witam, odgrzeję kotleta. Szukam jakiejś miejscówki, żeby jesienią wybrać się za drapieżnikami. Był ktoś u Mańka jakoś w październiku/listopadzie? Martwi mnie trochę ilość zielska i niski stan wody... Teoretycznie po przymrozkach powinno być lepiej, stąd taki termin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Witam, odgrzeję kotleta. Szukam jakiejś miejscówki, żeby jesienią wybrać się za drapieżnikami. Był ktoś u Mańka jakoś w październiku/listopadzie? Martwi mnie trochę ilość zielska i niski stan wody... Teoretycznie po przymrozkach powinno być lepiej, stąd taki termin. Na dwóch starorzeczach(Czarnej i Wąskiej Jamie) , myślę że spokojnie da radę. Krzywa Jama ta co jest domek jest mega zarośnięta i tam ciężko. Chyba, że przyjdzie jakaś duża woda i uzupełni trochę starorzecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Panowie był ktoś może ostatnio? Nie byłem tam już chyba 3 lata. Jak sytuacja? Warto pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Miałem jechać w poprzedni weekend, ale nie wyszło i mega żałuje, bo koledzy zasypali mnie fotkami ładnych szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Miałem byc ale korotowirus zrobił mi niespodziankę .Byli znajomi nie za mocno połowili bo pogoda była nie do przyjęcia wiatr i deszcz.Wody na tyle żeby połowić jest .Zapytam chętnych .Co to znaczy opłaci się jechać ? ,, Kto bogatemu zabroni " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Teraz koronowirus mi nie przeszkodził w przebywaniu nad tą piękną wodą .Pogoda jak pogoda przetarmosiła mnie porządnie .Pomimo to nie żałuję spędzonych trzech dni .Blacha Gżybka zrobiła swoje dawno nie miałem powyżej 30 cm okonia na burcie .Były przyłowy ale mało .Ogólnie woda wysoka dojazd uterenowionym samochodem możliwy aż do budy .Atmosfera i jadło u Mańka przednie .Zdjęcia wstawie jutro .Popery przetestowane kilka na choince można powiesić .Trzeba szykować casta na majówkę . Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Tabor 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Mój okonek . Moja ulubiona miejscówka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) Krzyśkowe wahadełko?Edit, już widzę, że tak Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez HaDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Mogę przyznać że blaszki Gżybka super pracują w czasie opadu .Mam już ich kolekcję i czekam na następny wypust .Za kilka tygodni znowu wypad do Mańka . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 A można się tam wbić tak z partyzanta na kilka godzin w majówkę ? Oczywiście po ustaleniach z szeryfem.. Byłbym pierwszy raz.. będe w okolicy. Czy tłok ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Myślę że nie będzie problemu . Najlepiej zadzwonić do Mańka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Połowione szczupaki u Mańka ? Jest po co jechać ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Bolesław, a jak jedziesz nad inne łowisko to też najpierw pytasz czy połowili ? Chłopie pakuj wędki, jedź nad wodę połowisz czy nie to zawsze lepiej niż przed telewizorem siedzieć. Jak zechcesz rozrywki to myślę, że Maniek Ci ja zapewni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Bolesław ryby to dodatek do naszej pasji .Liczy się klimat i ludzie których spotkasz nad wodą i przy ognisku .Wczoraj znajomy łowił na swoim stawie , ryby są na 100% żadnej nie złowił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Bolesław ryby to dodatek do naszej pasji .Liczy się klimat i ludzie których spotkasz nad wodą i przy ognisku .Wczoraj znajomy łowił na swoim stawie , ryby są na 100% żadnej nie złowił .Mój szwagier też ma staw z karpiami i troche szczupaka są sztuki i dochodzące do metra. W weekend rozstawił sprzęt ten do grilla także. Dziś dzwoni do mnie że nic nie brało. A wiem od jego żony że leżał w poniedziałek z kacem. Im wiecej grilla tym gorsze brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi