Wiktor Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 WitamProszę o pomoc.Znajomy wybiera się na to jezioro w kwietniu,podobno chce łowić szczupaki.Niewiele znalazłem w necie informacji na temat tego jeziora.Czy ma ktoś może jakies informacje na ten temat? Z tego co wiem to wielkie i diablenie głebokie jezioro z łososiowatymi.Ale co do szczupaka to nic nie wiem.Będe wdzięczny za każdą podpowiedż.PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 WitamPanowie Nikt tam nie łowił? Chyba namówie kolegę żeby sie jednak wybrał.Jak nikt tam nie łowi to musi być hard-core PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jadę na to jezioro w ostatnim tygodniu maja, w pobliżu miasta Motala. Tak więc napiszę co i jak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Dzięki za odpowiedz:) troche będzie po czasie ale wieści z nad wody zawsze wskazane Jak dla mnie ciekawe że nikt tam nie łowił albo nie chce mówić musi być nieźle PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jadę na to jezioro w ostatnim tygodniu maja, w pobliżu miasta Motala. Tak więc napiszę co i jak )Wierzbol dawaj wiadomosci i nie lej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Tak jest.....czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 No cóż. Powiedziało się 'a' to trzeba powiedzieć 'b' Jezioro Vattern jest jak morze. Nie byliśmy przygotowani na taką wodę, więc odpuściliśmy je sobie odrazu. Zrobiliśmy mały rekonesans i zdecydowaliśmy się na Boren. Biczowaliśmy je dobre 4 dni. Była pogoda i niepogoda. Czasem fale jak na 'morzu' ale nie dawaliśmy za wygraną. Wypożyczona łódka alu i własny silnik elektryczny to za mało. Bez spalinowego nie ma co liczyć na komfort łowienia przy takich wachaniach pogody. Wyniki: generalnie ja byłem zadowolony. Każdego dnia złapałem coś ciekawego, podchodzącego pod 90 cm. U nas mogło być gorzej. Salmoon1977 niech wypowie się za siebie Ale nie pojechaliśmy tam po kilka 90. Jezioro które uchodzi za najlepsze w Szwecji pod względem liczebności szczupaka. Nie trafiliśmy, może trochę za wcześnie ... , spalinowy silnik załatwiłby sprawę, tak sobie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 no dobrze ,dobrze u mnie była lipa.nie przygotowany do trollingu.ale u siebie....jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa.dodajac do tematu Vatern-podobno sa ogromne okonie ,łososie które wchodza latem do kanału w Motalii.generalnie troll.proponuje sie zaopatrzyc w odp.przynety. jezioro Boren i dwóch wytrawnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi