HUNTER Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Bardzo proszę Kolegów o podesłanie mi wszelkich jakie macie informacji na temat łowienia w Nadarzycach.poszukuje miejsca na letni (sierpień) wypoczynek w wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witaj Hunter, w sprawie Nadarzyc to napisz do kolegów z sąsiedniego forum - multiplikator.pl - kolega wełpa lub zyguś. Organizują w ostatni wekend spotkanie własnie tam, więc z noclegami,łódkami,oraz dojazdem itp. będa mogli Ci pomóc.Pozdro. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 spróbuj ten adres tam powinno być choć część info. które Cię interesuje. EDIT: usuwam link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie wchodźcie na stronę ponieważ jest zawirusowana!!! Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Radzę nie otwierać tej stronki. Za każdym razem jak próbuję ją włączyć, avast informuje i koniu trojańskim na tej witrynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Sorry,nie wiedziałem,ale tez mam awasta i żadnych alarmów nie podnosi. Ale skoro dwoje tak twierdzi, to może rzeczywiście Hunter nie ryzykuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ja mam nowszą wersję i ustawiłem osłonę rezydentną na wysoką. Jeżeli nic Ci nie wyło to radzę przeskanować kompa Zdecydowanie polecam!! Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja tam trafiłem (tydzień z namiotem) jak były 3 dni loty wojskowych odrzutowców, czego Ci nie życzę!Woda ładna, ale zarośnięta podwodnymi zielskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Nie wchodźcie na stronę ponieważ jest zawirusowana!!! Pozdr. Salmo właśnie chciało mnie coś zaatakować z tej strony o Nadarzycach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja tam trafiłem (tydzień z namiotem) jak były 3 dni loty wojskowych odrzutowców, czego Ci nie życzę!Woda ładna, ale zarośnięta podwodnymi zielskami. do lotów ja przyzwyczajony w końcu taką mam pracę, a co do ryb noclegów itp bardzo poproszę o ew wskazówki. oczywiście napisze też i na te drugie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ale one tam startują przekraczając barierę dźwięku.Byliśmy przejazdem przed Świętem Łososia i Troci w Białogardzie.Byłem w namiocie, ale są też tam domki kempingowe. Wtedy łowiłem na spławik i (mało) spinningiem z brzegu, trafiały się okonki i szczupaczki.Można tam wynająć łódkę. Dzierżawca praktykuje połowy siecią, jak nic nie złapiesz to sobie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Z tego co wyczytałem z niedostępnej jak narazie strony można na wyspach rozbić namiot. Jeszcze jakbyś wziął własny środek pływający to wg mnie super sprawa. Sam się zastanawiam co w te wakacje robić i własnie myslalem o Nadarzycach i namiocie. W bazie wędkarskiej można się zaopatrzyć w najpotrzebniejsze rzeczy i naładować aku lub komórkę. Parking także jest ale nie wiem jak z bezpieczeństwem. Wiem tyle co przeczytalem na stronce. O bliższe informacje wal na priv do ludzi którzy byli na zlotach w Nadarzycach ze stronki m.pl czy chociażby phalacrocoraxa który napisał przynajmniej dwa arty na stronce na temat tego zbiornika. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 To funkcjonuje też pod nazwą Zalewy Nadarzyckie.Jest jeszcze Piława poniżej zapory, wygląda na pstrągową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi