yglo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Genialne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A i tak media górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Znakomite,.......ale chyba przestanę je łowić..... , bo nie wolno tak oszukiwać...... i jeszcze ta podwodna inwigilacja. Żartowałem..... nie przestanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dobre, a teoria, że bierze od przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) A czy mi sie wydaje, czy w 1,30 minucie szczupak przywalił w kamerę zamiast w super zajeb-tą przynetę?I potem jeszcze kilka razy zainteresował sie kamerką. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez maniek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tak mi to wygląda. Czyli lurebuilderzy do roboty. Czarne długie cygara kameropodobne poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rakiety zanętowe można w kotwice zbroić i daleko leci przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Dlatego napisałem "media górą".... pieknie gdy idze za kamera i nawet sie w nia wpatruje... i pod wodą jest parcie na szkło Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Widać, że często kręcą na tym łowisku, bo szczupaki obyte z obiektywem i fotogeniczne nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ale napewno sa ciekawskie... bez kamery miałem tak ze szczupak szedł równolegle do przynety albo troche nad nią lub pod i nie atakował..... szybkie sa piekielnie w ostatniej fazie brania... i równie szybko staraja sie z paszczy wyrzucić przynete...wiec jaki kij pod szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ...wiec jaki kij pod szczupaka ? Mocny.Byle wklejką kamery nie pociągniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Najciekawsze było próbowanie wody wokół przynęty. Chyba trzeba jakimś żelem smrodliwym wobki i gumy smarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ale napewno sa ciekawskie... bez kamery miałem tak ze szczupak szedł równolegle do przynety albo troche nad nią lub pod i nie atakował..... szybkie sa piekielnie w ostatniej fazie brania... i równie szybko staraja sie z paszczy wyrzucić przynete...wiec jaki kij pod szczupaka ? Ciekawe jest to, że mało jest ataków na hura. A przecież filmy kręcą chyba na rybnej wodzie, czyli duża konkurencja pokarmowa. Prawie każdy atak poprzedza obserwacja i analiza czy żreć. Pół życia się zastanawiałem jakie znaczenie ma kolor, praca i animacja, a jakie zaskoczenie. Tylko chyba kiedy przynęta przechodziła blisko gęstych roślin w których stał, ataki były natychmiast. te które podnosiły się z dna najpierw myślały (a ryba ponoć głupia). Coś mi się wydaje, że obejrzę ten filmik jeszcze kilka razy, tylko czy więcej się dowiem, czy wpadnę w jeszcze większe kompleksy, Premierze jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ten film jest potwierdzeniem moich wieloletnich obserwacji trollingowych - i nie tylko. Od dłuższego czasu jestem zdania, że szczupak potrafi płynąć za przynętą kilkadziesiąt metrów, a może więcej. Próbuje ataków, ponawia je i daje się prowokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Fajne ujęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Jak widać czasami zwykłe, monotonne ściąganie przynęty też bywa skuteczne. Zastanawiam się czy w związku z tym filmem nie byłoby rozsądnym kończenie każdego rzutu małą "ósemeczką", a nuż za przynętą podąża zabłąkany wędrowiec? Muskie są wprawdzie trochę inne ale czy nasze szczupaki nie odprowadzają przynęty pod łódkę?https://www.youtube.com/watch?v=bUb6gcvOpYU Edytowane 3 Września 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Daje do myślenia...Ciekawy film. Nie raz się spotkałem, że dopiero po wyciągnięciu przynęty z wody robił się wir i szczupły spylał. Może ma to jakiś sens...ale raczej ciężko byłoby się przestawić a jeszcze ciężej żeby weszło to w nawyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Oj, żeby te ósemki dało się robić, tak z dwadzieścia metrów od brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jak widać czasami zwykłe, monotonne ściąganie przynęty też bywa skuteczne. Zastanawiam się czy w związku z tym filmem nie byłoby rozsądnym kończenie każdego rzutu małą "ósemeczką", a nuż za przynętą podąża zabłąkany wędrowiec? Muskie są wprawdzie trochę inne ale czy nasze szczupaki nie odprowadzają przynęty pod łódkę? Odprowadzają z całą pewnością, także polskie. W PL złowiłem w ten sposób kilka ryb, w SE znacznie więcej. W tym roku na płytkiej wodzie miałem takie kino, że adrenalina wyciekała mi uszami. Największa ryba złowiona w ten sposób miała 95cm. Takie sztuki walczą bardzo dynamicznie, a branie na metrowym dyszlu długo się pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi