Kajtelek2 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Witam , mam pytanie odnośnie kijka Lamiglas z serii X-11 model LX 86 HS 8'6" 1/2 - 1 1/2 , 12-25lb , czy ten kijek będzie dobry z łódki na Szwedzkie Pike ?. Przynęty to woblery , gumy , większe obrotówki. Miał ktoś z was patyczki z tej serii ? Jaka jakość wykonania ? Edytowane 1 Września 2014 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 8'6" to prawie 260 cm. Trochę długi jak na łódź. C.W. od 14g do 42g i moc kija da radę na szwedzkie szczupaki Ale ja bardziej widziałbym ten kij nad rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Witam, Spokojnie da radę. Łapałem identyczną gramaturą oraz długością i zero problemu. Nie bój się w ogóle tej długości...jest spoko.Odnośnie samego kijka tytułowego , to nie znam odpowiedzi. Edytowane 10 Września 2014 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Mam taki kij, nowy, jeszcze nie używałem i waham się pomiędzy nim a Competitor 198cm o tej samej gramaturze - jeden pójdzie do ludzi. Wersje cast. Syn ma X-11 1/4-3/4 oz 260cm, całkiem fajny kij, dosyć ciepła akcja, ładnie miota przynęty z Citica 201. 3g główka + twister 4" lecą na 23-25m. Jakość wykonania - lakier przy przelotkach położony nieco frywolnie (nadlewka pod stopką), ale ogólnie nie jest źle jak za to ile zapłaciłem (około 450 PLN). Edytowane 11 Września 2014 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zapomniałem dodać - przelotki to jakaś Zirconia (chyba PacBay), ale nie drą plecionki, więc OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi