iREK Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 znikła zakładka szukam w górnym prawym panelu... tylko u mnie? czy tak już będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jak wejdziesz w jakąkolwiek zakładkę czy wątek pod prywatnymi wiadomościami pojawi Ci się wyszukiwarka google. Tylko to jest. Rozmowa o tym już się odbywała... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iREK Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 no tak... może bym i znalazł wątek z dyskusją o tym...gdyby szukanie nie było zablokowane : )bardzo niewygodnie jest teraz... : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 nie jest najwygodniej, ale forum działa szybciej. Coś za coś, takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Na prośbę użytkowników włączyłem dzisiaj ponownie wyszukiwarkę na forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
iREK
znikła zakładka szukam w górnym prawym panelu... tylko u mnie? czy tak już będzie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi