poook Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam serdecznie grono wyznawców Posejdona:D Jak w temacie interesuje mnie zestaw składający się z wędziska i młynka. Zaczynam tą piękną przygodę i chciałbym abyście (jeśli można) udzielili mi paru rad:D Interesuje mnie zestaw pod takie parametry: RYBA : szczupak (nawet do 100cm - podobno takie mamy w łowisku) i okońŁOWISKO : z wodą stagnująca (stawy, zalewy, jeziora), miejscami często porośnięte grążelem żółtym i grzybieniem białymPRZYNĘTA : sztucznaSPOSÓB : z brzegu z góry dziękuje i połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cześć jak ja zaczynałem to sprzęt miałem za ok 20zł w przeliczeniu na "nowe" a w łowisku Warta pływały 2m sumy niestety nie miałem okazji z takim się zmierzyć więc nie pomogę ps. Zazdraszczam takiej floty na start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Skompletujesz taki zestaw dla początkującego za ok 600 zł,młynek polecam Zaubera 4000 a kijek jakiś do 40 g wyrzutu i ok 270 cm długośc np.Shimano Beast Master MH. Kilka już takich tematów było,poszukaj na forum.Wszystko zależy jakich przynęt będziesz używał,napisałeś sztuczne więc nie wiem czy to będzie guma czy jerki,jeśli gumy i blachy to ten zestaw będzie ok,po jakimś czasie nabierzesz doświadczenia i sam zdecydujesz co będzie dla Ciebie najlepsze. Edytowane 1 Września 2014 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi