Pickerel Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 https://m.youtube.com/watch?v=Xnp1hnZG0EU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Kolego chyba trochę za mało chyba poznałeś jeden z najpiękniejszych regionów w Polsce żeby wysuwać tak smiale tezy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Region jest piękny ale żeby zwiedzić z wędką większość jezior to by się rok urlopu przydał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Ok, to skoro znasz ten piękny region podziel się miejscami które warto odwiedzić. Wczoraj pstryknąłem pseudo rybakom ze 30 zdjęć. Oczywiście wrzucę je tylko wrócę do kompa. Wędkarsko ten region nie istnieje. Rybacy wrzucający do łodzi rybki po 10-15 cm ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Kolego miejsc nie zdradzę ale na zachętę wrzucę fotkę.....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Teraz dobrze... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Miejsca mnie nie interesują, bo tam gdzie są rybacy jest jak jest, każdy wie. Takie ryby na mnie wrażenia nie robią. Ale piękny kolor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Witam , Czy możecie polecić jakieś fajne jeziorko/agroturystykę na Kaszubach ?Chciałbym jesienią skoczyć za szczupakiem i troche zresetować głowę Mam ponton ale bez silnika więc jezioro nie musi być duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciaas Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Jeśli chodzi o Kaszuby i okolice to za szczupakiem (jeśli oczywiście mówimy o metrowkach) to Żarnowiec Ogólnie wszędzie coś pływa ale z reguły nic wielkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Jeśli chodzi o Kaszuby i okolice to za szczupakiem (jeśli oczywiście mówimy o metrowkach) to Żarnowiec Ogólnie wszędzie coś pływa ale z reguły nic wielkiego.Fajnie byłoby zlowic metrówkę, ale nie jest to mój nadrzędny cel Żarnowiec to chyba duża woda Możecie się śmiać ale nie złowiłem jescze szczupaka w tym roku.2 mi spadły, mój kumpel co wrzuci przynętę do wody to zawsze coś mu się przykei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciaas Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 To ogólnie możesz jechac prawie wszędzie. Nawet na Tuchom... A i Sandacza złapiesz. No i masz tam dworek "oleńka" więc pokój też się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Będe tydzień czasu nad jeziorem Ostrzyckim. Zastanawiam się czy kupować zezwolenie i próbować z łodzi, ma ktoś wiedzę jak z rybostanem na tej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Będe tydzień czasu nad jeziorem Ostrzyckim. Zastanawiam się czy kupować zezwolenie i próbować z łodzi, ma ktoś wiedzę jak z rybostanem na tej wodzie. Rybacy spółki Radbur (dzierżawca jeziora) skutecznie zadbali o to, by tam nic sensownego nie pływało. Jak dla mnie szkoda czasu, pozostał drobny białoryb. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Witam, odświeżę wątek. Mam zamiar wyskoczyć gdzieś na 4 dni, cel padł na Kaszuby. Interesuje mnie miejsce, gdzie można wynająć domek oraz łódkę, a celem mają być szczupaki? Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwojtas Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy na jeziorze Tuchom, można wynająć łódkę i z niej spiningować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy na jeziorze Tuchom, można wynająć łódkę i z niej spiningować?Myślę, że w Dworku Oleńka może się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwojtas Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Myślę, że w Dworku Oleńka może się udać.Można wynająć przy dworku Oleńka, wynajmem zajmuje się oddzielna firma. Dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi