shogun Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam.Jak w tytule.Zastanawiam się nad zakupem jednego z w.w. multiplikatorów. W grę wchodzi Revo Toro NaCl 51 lub Lexa 300 HSL. Przeznaczenie do połowów szczupak, sum na duże gumy blachy i woblery, okazjonalnie wypad (2-3 razy) na Bałtyk na dorsza. Porównując obie maszynki mają podobną pojemność szpuli, jednak różne przełożenie - Revo ma 5,4:1, Lexa 7,1: 1. Za Revo przemawia mocniejszy hamulec i niższe przelozenie, z Lexą niższa cena. Czy ktoś porównywał dokładnie oba i który bardziej się sprawdzi. pozdrawiamshogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Lexa ma 3 przełożenia.... 5:1 i 6:1 też znajdziesz. Mi lepiej Lexa leżała w ręce, a macałem obie maszyny w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Na allegro była lexa akurat taka na bałtyckiego dorsza za nawet atrakcyjne pieniądze tylko model 400 chyba że jest to za duży.. Wiem że cena była nie wielka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi