popper Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 ... a młynek wciąż śmiga bezawaryjnie, tylko .............................. nieco "zmarszczek" mu przybyło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Losos24 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 U mnie od 5 lat identyczny i identycznie, może jakiś fan klub założymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 E, zabkuje na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 E, zabkuje na pewnoNo Kuba...........toś Waldkowi przygadał.........buahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) E, zabkuje na pewno Oj tam. Ząbkuje od początku. Przez te 8 lat przywykłem Edytowane 3 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ..jeszcze pytanie, ile razy przez te 8lat opuścił gablotkę co by podmienić swoich pobratymców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) ..jeszcze pytanie, ile razy przez te 8lat opuścił gablotkę co by podmienić swoich pobratymców... Powiedziałbym, że w tej wersji gabarytowej, jest moim "wołem roboczym"To te inne raczej gablotowe są, chociaż nie wszystkie To jego ostatni sezon u mnie. Teraz wnusio nim zawładnie.......... Po morskich trotyldach Edytowane 4 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ..czyli, co w rodzinie to nie zginie... Waldi, zaszczepiłeś wnusiowi spinnwirusa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Twarda sztuka! mam taką zwykłą i w wersji Q3000XP-fakt ta druga ma inne bebechy ale puki co pierwsza jej nie ustępuje!w żywotności !mocne kręcioły. Edytowane 4 Września 2014 przez sw.RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja też umiem datę w aparacie ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ... a młynek wciąż śmiga bezawaryjnie, tylko .............................. nieco "zmarszczek" mu przybyło Daj fotkę ze zmarszczkami. Pełna nazwa to Daiwa infinity Q 3000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Daj fotkę ze zmarszczkami. Pełna nazwa to Daiwa infinity Q 3000?Nazwa się zgadza.Świeżutko, po nawinięciu nowej pletki. Po 5 sezonach PP zaczynała się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Czyli kto sie zaczął poddawać bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Czyli kto sie zaczął poddawać bo nie kumam PowerPro 20 lb, która do niedawna gościła na szpulce. Edytowane 5 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Nazwa się zgadza.Świeżutko, po nawinięciu nowej pletki. Po 5 sezonach PP zaczynała się poddawać Skoro jeden nawój plecionki wytrzymał 5 sezonów to zagadka świetnego stanu kołowrotka sama się chyba rozwiązała Edytowane 5 Września 2014 przez Pumba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Łukasz, jesteśmy w Cafe. Niczego nie udowadniam. PS. PP z 2009 roku była, moim zdaniem, naprawdę świetnej jakości . Edytowane 6 Września 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Hmm. Załatw mi jeszcze taką ! Moja po max 2 sezonach nadaje się na szrot albo zwyczajnie już jej nie ma ;] Pogratulować udanego egzemplarza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Przemku.Moje przemyślenia idą w ty kierunku, że największy wpływ na zużycie (nie tylko kołowrotków) ma technika jigowa i sposób przechowywania/transportu. Połów z łodzi natomiast bardzo "uszlachetnia" nasz sprzęt wizualnie.Sam na gumy łowię marginalnie. Jakoś nigdy nie polubiłem tej przynęty. A łódka to sprzęt okazjonalny. No ale to moja opinia z którą również nie każdy się zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ..czyli, co w rodzinie to nie zginie... Waldi, zaszczepiłeś wnusiowi spinnwirusa? On wciąż jeszcze na rozdrożu. Ze mną na spina, z drugim dziadkiem na gruntowe.Mam teraz spory problem.Młody dość szybko rośnie (9 lat) a mnie nie bardzo stać na zakupy śpiochów "na miarę".To problem, inaczej już by w tym sezonie, na"bałtycką" ze mną jechał . Latem, na belonkach i słonych jaziach dzielnie sobie radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nazwa się zgadza.Świeżutko, po nawinięciu nowej pletki. Po 5 sezonach PP zaczynała się poddawać Przecież na allegro w takim stanie młynek to: prawie nówka, od dwóch sezonów nie łowiona, a jeśli już to sporadycznie (kupiony 3 lata temu) Więc Waldeczku pomyśl, czy chcesz takie cudeńko oddawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Przemku.Moje przemyślenia idą w ty kierunku, że największy wpływ na zużycie (nie tylko kołowrotków) ma technika jigowa i sposób przechowywania/transportu. Połów z łodzi natomiast bardzo "uszlachetnia" nasz sprzęt wizualnie.Sam na gumy łowię marginalnie. Jakoś nigdy nie polubiłem tej przynęty. A łódka to sprzęt okazjonalny. No ale to moja opinia z którą również nie każdy się zgodzi I tu się z Tobą zgodzę. Często właśnie pośpiech czy nieprzemyślane rozwiązania psują nas sprzęt. No ale cóż taka nasza natura;P Ale sądzę, że i przy innych metodach czy to z brzegu czy z łodzi akurat linka zużywa się bardzo szybko i te 5 lat to naprawdę baaaaaaaardzo długo;) A dzieci pogratulować tylko. Chciałbym aby kiedyś i moje własne łapy zapał i szły w ślady przyszłego ojca;] Ale nic na siłę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Waldek, to może młodemu kupić spodniobuty dla dzieci. Taimen ma, tylko trzeba by zadzwonić żeby rozmiarówkę poznać lepiej.http://www.taimen.com/pl/pl/product/taimen-stx-waders-kids_99931409/103880 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi