Koledzy, mam prośbę o podzielenie się Waszymi doświadczeniami z silnikami marki MotorGuide. Chcę kupić silnik do mojego Kolibri KM330PP. Dotychczas używana Minn Kota Endura C2 30 lbs jest trochę za słaba jak zawieje. Generalnie chciałbym coś w miarę pewnego (trwałego), bez maksymizera, w cenie do około 1000 zł. Minn Kota droga, dlatego zainteresowały mnie silniki MotorGuide, które podobno w Stanach są równorzędną konkurencją dla Minn Koty a przy tym w Polsce są w dosyć przystępne cenowo. Intresują mnie opinie o serii R3 ewentualnie Thruster. Aktualnie rozważam zakup modelu R3 55 lbs.
Pytanie
Grzegorz B.
Koledzy,
mam prośbę o podzielenie się Waszymi doświadczeniami z silnikami marki MotorGuide.
Chcę kupić silnik do mojego Kolibri KM330PP. Dotychczas używana Minn Kota Endura C2 30 lbs jest trochę za słaba jak zawieje.
Generalnie chciałbym coś w miarę pewnego (trwałego), bez maksymizera, w cenie do około 1000 zł. Minn Kota droga, dlatego zainteresowały mnie silniki MotorGuide, które podobno w Stanach są równorzędną konkurencją dla Minn Koty a przy tym w Polsce są w dosyć przystępne cenowo.
Intresują mnie opinie o serii R3 ewentualnie Thruster. Aktualnie rozważam zakup modelu R3 55 lbs.
Pozdrawiam
Grzegorz
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi