Leszek-1975 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam.W moim starszym modelu kołowrotka stradic gtm padło łożysko które znajduje się na korbie kołowrotka z prawej strony.Z lewej strony jest łożysko toczne a z prawej jakieś tworzywo.Gościu z serwisu powiedział abym sobie dotoczył a słysząc że interesuje mnie łożysko toczne a nie ślizgowe powiedział że takich nie ma i odłożył słuchawkę.Może ktoś wie gdzie dostać takie łożysko?Padło oczywiście to z tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 witaj na forum zapytaj tutaj http://www.mikesreelrepair.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witaj na forum.Stradic`ki z tego słynęły, że z jednej strony miały łożysko, z drugiej zaś tuleję slizgową. Ja w jednym ze swoich starych FG wstawiłem drugie za pośrednictwem tego panaJózef Leśniak - 600 156 166.Gość zna się na rzeczy, wie jak serwisować młynki.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawele Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Mam takowe na zbyciu, jeśli jesteś zainteresowany to proszę o info na priv-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Dzięki za informacje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi