_ronin Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Panowie Czy ktoś był i łowił na tym akwenie. Z opisu wygląda na bardzo ciekawy rejon wędkarsko, niedaleko granicy 100km.Cena bardzo przystępna domek plus łódka 100eur na cztery osoby ! Warunki mieszkalne na zdjęciach wyglądają bardzo przyzwoicie . Będę wdzięczny za informacje, ponieważ będę zbierał ekipę na wyjazd we wrześniu. http://www.rybarskaosada.sk/viewpage.php?page_id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Też się niegdyś nad tym zastanawiałem, chyba na FM oni się reklamują. Widziałem też rzekę Vag poniżej Żyliny, na długim odcinku płynie wzdłuż drogi do Bratysławy i jest zajebista! Niestety na forum chyba nikt tam nie łowił, przynajmniej ja nie uzyskałem odpowiedzi Zastanawiają mnie też ich limity Wędkarz jednego dnia może sobie wziąć maksymalnie 2 szt. karpia, lina, szczupaka, sandacza, suma, bolenia, albo ich kombinację, ewentualnie 4 szt. ryb z rodzaju łososiowatych, łącznie z lipieniem i certą, ale najwięcej 7 kg rybCzyżby ryb łososiowatych mieli tam tak dużo, że limit jest większy niż pozostałych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Małą wzmiankę na temat tego łowiska znalazłem w marcowym wydaniu WW.Podobno w zeszłym roku padł tam nieoficjalny rekord Słowacji szczupak 30kg (150cm)! Z tym, że pomiędzy tym co jest napisane w gazetach i komercyjnych stronach www to jedno, arzeczywistość to drugie, dlatego też chciałbym zasięgnąć informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi