adiz1 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jako nowo zarejestrowany użytkownik chciałem serdecznie powitać kolegów po kiju. Forma i treść jerkbait.pl bardzo mi odpowiada (łowię na spinning i przymierzam się do castingu). Mam nadzieję być tu częstym i aktywnym forumowiczem.Pozdrawiam Adrian Zalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witaj Adrianie na forum,myślę że dobrze trafiłeś zachęcam do aktywnego uczestnictwa, wypowiedzi, dzielenia się doświadczeniami i zadawania pytan ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 witaj na forum, dobrego startu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Adiz1,Witaj serdecznie na forum jerkbait.pl. Myślę, że bardzo dobrze trafiłeś. Pytaj, a my w miarę możliwości postaramy się Tobie wszyscy pomóc. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 WItaj wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 @Adrian, ja także witam cię na naszym forum. Zachęcam do aktywnej wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adiz1
Jako nowo zarejestrowany użytkownik chciałem serdecznie powitać kolegów po kiju.
Forma i treść jerkbait.pl bardzo mi odpowiada (łowię na spinning i przymierzam się do castingu). Mam nadzieję być tu częstym i aktywnym forumowiczem.
Pozdrawiam Adrian Zalas
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi