Skocz do zawartości

Jazie 2009

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

postaram sie ale to nie jest latwe, bo wedkuje sam w trudnych technicznie lowiskach;/

Też wędkuje w większości sam...

..eee tam Baloo, za pewne towarzyszy Ci pan statyw :lol:

ha, pan statyw jest w planach zakupowych na ten miesiąc. Wcześniej było rozpoznanie potrzeb. Do tej pory służyła mi matka ziemia, ewentualnie kolega plecak.

Coby nie było, przy odrobinie dobrej woli, można samemu zrobić sobie doskonałe zdjęcie, a miałem się od kogo uczyć. na www.wobler.com.pl ponad 75% ujęć to autoportrety. :huh: :unsure:

jeszcze sporo nauki przede mną...

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Ogladałem ją naście razy, fajna stronka z super fotkami...

Za każdym razem gdy ją odwiedzałem, zadawałem sobie pytanie, jak Andrzej sam robi te autoportrety??? Statyw, pilot, samowyzwalacz itp???

Gratuluje i zazdroszczę Ci takiego nauczyciela :D

Gratuluję chłopaki

Podtrzymujecie wątek

@spinn1990

Czy mi się zdaje, czy drugi jasio zagryzł jakiegoś chrabąszcza??(smużak?? )

Pozdrawiam

tak, wlasnorecznie robionego ;D

Dzięki za odp.

Dopytywałem się tak bo wydawałoby się że jeszcze wcześnie na powierzchniowe wobki, no ale widzę, że efekty już są

Jak na swojego wobka to musi cieszyć podwójnie

Gratki jeszcze raz.

Gratuluję chłopaki

Podtrzymujecie wątek

@spinn1990

Czy mi się zdaje, czy drugi jasio zagryzł jakiegoś chrabąszcza??(smużak?? )

Pozdrawiam

tak, wlasnorecznie robionego ;D

Dzięki za odp.

Dopytywałem się tak bo wydawałoby się że jeszcze wcześnie na powierzchniowe wobki, no ale widzę, że efekty już są

Jak na swojego wobka to musi cieszyć podwójnie

Gratki jeszcze raz.

oj taaaa;)

Witam! to mój pierwszy post w którym zwracam sie z prośba o rozpoznanie ryby.Waham sie miedzy Jaziem a Boleniem.w tym miejscu od soboty wyciągnąłem 4 Bolenie(52cm - 77cm) i dzisiaj po ciemku dopadłem takie coś.Dodam ze mieszkam w Niemczech i ryba złapana na rzece Main. Na marginesie na Bolenie nie ma tu okresu ochronnego.

z Góry dziękuje za odpowiedź.Aha ryba miala 56cm.

[moderator: ryba na zdjęciach regulaminowa, ale ... takich zdjęć, powiedziałbym mało estetycznych proszę nie wstawiać]

witaj @gugcio na forum. ja typuje że to jakaś hybryda, czyli ni pies ni wydra. pysk zdecydowanie nie pasuje mi na bolenia u którego dolna szczęka jest raczej większa i wysunięta , natomiast łuska nie pasuje mi do jazia, ten ma raczej łuskę drobniejszą :unsure:

Rybka przezyla wyglada marnie bo jak chcialem fote zrobic zaczal sie miotac.a chcialem jak naszybciej do wody z nim.

Rowniez witam i Dziekuje za odpowiedzi. Jak wyciagnalem ta rybke od razu skojarzenie Jaź ale jednak nie bylem stwierdzic ego do konca.

pozdrawiam

Opłukał się sam, ale lepiej byłoby go nie kłaść w miejscu gdzie jest piasek. Mokra trawa wg mnie jest OK, ale Koledzy starają się robić sobie zdjęcia z rybkami samowyzwalaczem lub z ręki by ryba nie ucierpiała leżąc na ziemi.

Pitt mówi o dobrej wędkarskiej i przyrodniczej fotografii - zresztą regulamin warto przyswoić, jest krótki

Nic się nie stało, następne zdjęcie będzie lepsze, wszyscy będą się cieszyć i gratulować :D

PS Ładne zdjęcie Bolka 77cm też fajnie byłoby zobaczyć. ;)

Pozdrawiam, Grzesiek

Myśle że nie ma się co obrażać, sam w zeszłym roku złapałem parę ładnych Boleni w wawie ale nawet nie próbowałem cyknac zdjęcia, byłem sam nad wodą , nie miałem statywu, dookoła beton..., jeśli jest prawdopodobieństwo że bedziemy rybe męczyć zbyt długo ustawiając do zdjęcia po prostu wypnijmy ją lepiej w wodzie i już...

jeśli chodzi o fotki najlepiej jest jak robi fotkę kolega , jeśli takiego mamy na rybach - to jest najbezpieczniejsze i najszybsze, jeśli nie puszczajmy rybe i tyle.

Mi to wyglada na snietego i wyciagnietego do foty :lol: ale moge sie mylic.Fotka strasznie nie apetyczna :(

poczytaj sobie kolego o chorobach ryb!!!

a tak pozatym to naucz sie obchodzic ze zlowionymi rybami, bo jakos poczatek miales kiepski!

Nietylko ja to stwierdzilem...

sorry, ale zal mi takich ludzi ktorzy nie posiadaja wiedzy na temat chorob ryb itd i jeszcze sie wypowiadaja ;/

I wy mi piszecie ze nie mam powodow do obrazenia po waszych postach???ale jak ja zazartuje o czym swiadczy ---> :lol: wszyscy macie pretensje??? Ryba swietna ale dalej twierdze ze nie apetyczna

fotka.Chyba mam prawo do wlasnego zdania??? czy mam tanczyc jak zagracie bo juz sam nie wiem czy wogole cos tu pisac. Przeciez nie mialem nokogo zamiaru obrazic :unsure:

zdr