hlehle Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 I wy mi piszecie ze nie mam powodow do obrazenia po waszych postach???ale jak ja zazartuje o czym swiadczy ---> wszyscy macie pretensje??? Ryba swietna ale dalej twierdze ze nie apetyczna fotka.Chyba mam prawo do wlasnego zdania??? czy mam tanczyc jak zagracie bo juz sam nie wiem czy wogole cos tu pisac. Przeciez nie mialem nokogo zamiaru obrazic zdr No to żart Ci nie wyszedł Ale spoko nie zrażaj się, to jest forum, więc Ty masz prawo do swoich opini, a każdy inny ma prawo żeby się nie zgodzić/skrytokować. Luzik p.s. Jakoś obrażanie pasuje mi nijak w kontekście dorosłych facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tez jestem takie zdania co do obrazania gratuluje lowcy 50 ikoniec off topu z mojej strony.zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Napisać ładny jaź to jakby zakpić. Szkoda że rybka chora, bo niezły okazik już wyrósł. p.s. Jakoś obrażanie pasuje mi nijak w kontekście dorosłych facetów Znam człowieka, który dopiero kończąc studia pozbył się w pełni zasłużonej ksywki: foch-mistrz Dla pełnego obrazu dodam, że facet +1,90m +100kg i nosił brodę... PS Ale cóż... był obrażalski i był w tym najlepszy! Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 skonczmy tą niepotrzebna sprzeczke;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dzisiaj 4 jaziki od 26 cm do 35. Brały na małego, pękatego woblerka zwijanego z prądem rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 dzisiaj 2 jaziki:jeden miał 40 cma drugi 34 cm ale wypuszczony bez fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 halo Panie, Panowie!co się dzieje czemu Jazi nikt nie łowi ?19 kwietnia jaź 39 cm http://img156.imageshack.us/my.php?image=20090419484.jpg20 kwietnia jaź 37 cmhttp://img156.imageshack.us/my.php?image=20090420486.jpg20 kwietnia jaź 42 cmhttp://img156.imageshack.us/my.php?image=20090420488.jpg dzisiaj jeszcze jedengo 35 cm ale bez fotki i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krąpiu Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja wczoraj w końcu sezon rozpocząłem jednym maluchem 29 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 na muche jeden z kilku z wczoraj...plus ładne wzdręgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ladny jasiu. Choc musze przyznac ze chyba ze wzgledu na ubarwienie na po pierwszym rzucie okiem na fotke myslem ze to karas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 WitamDzisiejszy wiślany jazik 43 cm, i szczęśliwy woblerek własnej produkcji. Przepraszam za fotke kiepskiej jakości. Rybka w dobrej kondycji wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Obie piękne rybki, choć ten muchowy - niesamowite kolorki. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Obie piękne rybki, choć ten muchowy - niesamowite kolorki. Gratulacje. Prawda, jakiś taki nie nasz, bardziej kojarzy mi się z rybą złowioną w Skandynawii.Fakt faktem że ubarwienie ciekawe, ale nie ma to jak Jazik nasz Warszawski, Wiślany PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Obie piękne rybki, choć ten muchowy - niesamowite kolorki. Gratulacje. Bo zapewne niepolski. Nasze mają inne ubarwienie.Obie ryby piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 @marcik k Gratka!!pieknie jazie:)fajny wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Piękny jaź, na Warszawskiej Wisełce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jazie jak najbardziej polskie złowione oczywiście na muchę.tam gdzie je łowię maja takie ubarwienie...co dziwne nie złowiłem w tym miejscu jazia poniżej 40 cm ...ale nie zamierzam narzekac <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 jazie jak najbardziej polskie złowione oczywiście na muchę.tam gdzie je łowię maja takie ubarwienie...co dziwne nie złowiłem w tym miejscu jazia poniżej 40 cm ...ale nie zamierzam narzekac <_< Sucha, nimfka, mokra, streamerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 głownie mokra a ostatnio suchar choc na streamerka tez złowiłem...oczywiście pijawka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 głownie mokra a ostatnio suchar choc na streamerka tez złowiłem...oczywiście pijawka <_< Jakich muszek używasz? (modele mokrych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 głownie mokre chrusty i spiderki...red tag suche chrusty i sarniaki pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 głownie mokre chrusty i spiderki...red tag suche chrusty i sarniaki pozd Krys Prowadzisz klasycznie wachlarzem czy raczej z prądem?U mnie z tego co wiem jeszcze słabo się podnoszą, ale po ostatnich ciepłych dniach pewnie się ruszą, więc trzeba się przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Piękny jaź, na Warszawskiej Wisełce?Tak, na warszawskiej Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Gratuluje:) Ja jestem zielony w temacie lekkiego spiningu na wielkiej rzece, jeżeli chodzi o efekty:) Postanowiłem w tym roku na poważnie się wziąć za tą specjalizację i niepowiem, jestem pozytywnie zaskoczony. Wczoraj pierwszy raz na spotkaniu jerkbaita machałem i jakiś tam kontakt był. Natomiast dziś na tarchomienie próbowałem rybki przechytrzyć i miałem kilka pobić oraz dwa razy z rzędu odprowadził i pod koniec skubnęła przynęte jakaś spora ryba- jaź lub boleń ok. 1-1,5kg. Właśnie odnośnie tych pobić mam pytanie do praktyków, miałem kilka pstryknięć oraz 3 pieprznięcia w kijek, które przyprawiały o migotanie przedsionków:) NIestety nie mogłem tego za nic zaciąć, ryba nawet na chwilę nie była zacięta. Czy takie brania to próby małych ryb atakowania, czy też co innego, czy też wam się to zdarza? Dodam, że kijek to konger tango 270cm. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi