Skocz do zawartości

Jazie 2009

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

I wy mi piszecie ze nie mam powodow do obrazenia po waszych postach???ale jak ja zazartuje o czym swiadczy ---> :lol: wszyscy macie pretensje??? Ryba swietna ale dalej twierdze ze nie apetyczna

fotka.Chyba mam prawo do wlasnego zdania??? czy mam tanczyc jak zagracie bo juz sam nie wiem czy wogole cos tu pisac. Przeciez nie mialem nokogo zamiaru obrazic :unsure:

zdr

No to żart Ci nie wyszedł B)

Ale spoko nie zrażaj się, to jest forum, więc Ty masz prawo do swoich opini, a każdy inny ma prawo żeby się nie zgodzić/skrytokować. Luzik

p.s. Jakoś obrażanie pasuje mi nijak w kontekście dorosłych facetów :lol:

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Napisać ładny jaź to jakby zakpić. ;) Szkoda że rybka chora, bo niezły okazik już wyrósł.

p.s. Jakoś obrażanie pasuje mi nijak w kontekście dorosłych facetów :lol:

Znam człowieka, który dopiero kończąc studia pozbył się w pełni zasłużonej ksywki: foch-mistrz :lol:

Dla pełnego obrazu dodam, że facet +1,90m +100kg i nosił brodę... :lol:

PS Ale cóż... był obrażalski :mellow: i był w tym najlepszy!

Pozdrawiam, Grzesiek

halo Panie, Panowie!

co się dzieje czemu Jazi nikt nie łowi ?

19 kwietnia jaź 39 cm

http://img156.imageshack.us/my.php?image=20090419484.jpg

20 kwietnia jaź 37 cm

http://img156.imageshack.us/my.php?image=20090420486.jpg

20 kwietnia jaź 42 cm

http://img156.imageshack.us/my.php?image=20090420488.jpg

dzisiaj jeszcze jedengo 35 cm ale bez fotki i do wody :D

Gratuluje:) Ja jestem zielony w temacie lekkiego spiningu na wielkiej rzece, jeżeli chodzi o efekty:)

Postanowiłem w tym roku na poważnie się wziąć za tą specjalizację i niepowiem, jestem pozytywnie zaskoczony. Wczoraj pierwszy raz na spotkaniu jerkbaita machałem i jakiś tam kontakt był. Natomiast dziś na tarchomienie próbowałem rybki przechytrzyć i miałem kilka pobić oraz dwa razy z rzędu odprowadził i pod koniec skubnęła przynęte jakaś spora ryba- jaź lub boleń ok. 1-1,5kg.

Właśnie odnośnie tych pobić mam pytanie do praktyków, miałem kilka pstryknięć oraz 3 pieprznięcia w kijek, które przyprawiały o migotanie przedsionków:) NIestety nie mogłem tego za nic zaciąć, ryba nawet na chwilę nie była zacięta. Czy takie brania to próby małych ryb atakowania, czy też co innego, czy też wam się to zdarza?

Dodam, że kijek to konger tango 270cm.

Dzięki za odpowiedź.