Tomy Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jasio 53cm.c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ale dajesz czadu to te jasie co wkleiłeś w wątku kelniowym widziane z góry ? Pozdro i gratulacje serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ale dajesz czadu to te jasie co wkleiłeś w wątku kelniowym widziane z góry ? Pozdro i gratulacje serii Nie do tamtych jeszcze się nie dobrałem.Tamte są Wiślane a te z małej rzeczki. Dzięki za gratki Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dzisiaj dużo brań atomowych a nie zapiętych.Z 10rybek udało się jednak zaliczyć.Największy z dzisiejszego wypadu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 APTEKARZ - jednego jestem pewien. Masz rękę i łeb do ryb. Jak je znajdziesz, to nie ma siły Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Aptekarz, niesamowite Jaśki. Gratuluję !! I mała sugestia, napstrykałeś już tych zdjęć tyle że teraz proponuję, pokombinować z samowyzwalaczem i strzelić fotkę z rybcią w rękach !! Pamiątka na 100 % będzie przyjemniejsza PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Aptekarz, niesamowite Jaśki. Gratuluję !! I mała sugestia, napstrykałeś już tych zdjęć tyle że teraz proponuję, pokombinować z samowyzwalaczem i strzelić fotkę z rybcią w rękach !! Pamiątka na 100 % będzie przyjemniejsza PozdrawiamKuba Takich pamiątek to mam na rozkładzie ok.300sztuk rocznie i nie ma zamiaru ich katować ustawianiem się do zdjęcia niczym panna.Wolę nie wstawiać fotek na forum.Kubson w takicjh warunkach jak Ja łowie to nie ma szans rozłożyć statywów itd.To dzicz a nie deptak pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jasie z dzisiejszego wypadu 50+.Nie na szmacie,nie wygięte Kilka sztuk,fotka jedna-czekam na złośliwe komentarze.Tylko bez przesady i nie rozśmieszajcie za bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 @Aptekarz a ręka była mokra czy sucha? normalnie wymiatasz z tymi jaśkami klocki piekne,od czasu larzenie po Narwi jakies 6lat temu takich niewidziałem spaślaków.piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 @Aptekarz a ręka była mokra czy sucha? normalnie wymiatasz z tymi jaśkami klocki piekne,od czasu larzenie po Narwi jakies 6lat temu takich niewidziałem spaślaków.piękneDzięki Hasior za dobre słowo.Rączka była zwilżona a jak że!!!Najważniejsze jest to że rybka wraca do wody w świetnej kondycji,a złośliwości no cóż przez internet to mamy kupę bohaterów i mataczy przeinaczających fakty.rybka złapana za łeb,a była tylko przytrzymana dla jej dobra,na brudnej szmacie a ściereczka była czysta.Siedzi taki i dłubie w nosie czy jeszcze Bóg wie gdzie i myśli-jaką by tu bzdurę napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 bohaterów i mataczy bbuuhahahha ... bbuuhahhaha..dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 To dzicz a nie deptak pod Warszawką. Tomku, Z całym szacunkiem: pod Warszawą (takie miasto). Warszawka to ludzie i atmosfera, w większości kreowana przez przyjezdnych, którzy chcą się wybić i zaistnieć.Generalizuję: wszyscy nienawidzą Warszawy i jej klimatów, lecz wielu chce tu być, żyć, zarabiać. I pies im mordę lizał. niech w swoich rodzinnych stronach psioczą na Warszawę. A jak ktoś jeszcze nie jest zadowolony, to niech rząd, Sejm i ministerstwa zabierze do siebie, i będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No może i chcą Ja tam nie chce!!!Tak Mi się jakoś napisało nie fortunnie.Już edytowałem sorki to było nie na miejscu z Mojej strony.Takie to było A FE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Aptekarz, niesamowite Jaśki. Gratuluję !! I mała sugestia, napstrykałeś już tych zdjęć tyle że teraz proponuję, pokombinować z samowyzwalaczem i strzelić fotkę z rybcią w rękach !! Pamiątka na 100 % będzie przyjemniejsza PozdrawiamKuba Takich pamiątek to mam na rozkładzie ok.300sztuk rocznie i nie ma zamiaru ich katować ustawianiem się do zdjęcia niczym panna.Wolę nie wstawiać fotek na forum.Kubson w takicjh warunkach jak Ja łowie to nie ma szans rozłożyć statywów itd.To dzicz a nie deptak pod Warszawą. No to tylko pogratulować tych 300 rocznie Jeśli byś się należycie przygotował nie byłoby mowy o katowaniu, uwierz mi, ale wiem, wiem, nie chce się, czasu szkoda itd...Piszesz że wolisz nie wstawiać fotek na forum , dziwne, czyli lepiej wrzucić kilkanaście fotek z pięknymi rybami na szmacie ?? Przecież nie ma na forum konkursu pt: kto wrzuci więcej zdjęć - nie o to chodzi, myślę że nie tylko Ja ale i kilku innych wolałoby zobaczyć jedno, ale z pięknie wyeksponowaną rybcią A na koniec - statyw to taka cudowna rzecz że da się go rozłożyć niemal wszędzie, niestety w takim sajgonie trzeba w to włożyć troszkę więcej wysiłku niż na deptaku pod Warszawą PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja mogę zdjęć nie oglądać, ani robić w ogóle. Żebym tylko 10% tego łowił co Tomek PZDR i luzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 kiedyś napisałem Aptekarzowi że jest boleniowym mistrzem. Teraz wszystko wycofuje to multiinstrumentalista. Wyrafinowany łowca wszystkiego i na wszystko.Gratulacje. Pomyślcie co by się stało jak by gdzieś bliżej troci mieszkał. Drżyjcie ryby. Gratulacje i uznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Przede wszystkim gratulacje za ryby, one sie z reguly same na haczyk nie pchaja i trzeba popracowac, zeby je oszukac...Jednak musze wtracic slow kilka na temat niektorych zdjec, zwlaszzca ze widze, nie wszystkim sie one podobaja.Rowniez wydaje mi sie, ze warto cyknac nawet mniej fotek ale unikac takich klimatow jak z ta szmata. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś. quote] Bzdury mówisz ?? Ehhhh...Z jednym masz rację, dobrze chciałem, ale... To Ty najpierw piszesz że nie będziesz katował ryb ustawianiem i pozowaniem jak panna, a teraz że jednak masz statyw na okoliczność Jazia 60 +, widzę że przyświeca Ci cel, zdjęcie ponad wszystko. A Jazie 60+ można zakatować (to Twoje słowa), aby tylko zdjęcie było !! Naprawdę dobre :lol: Z mojej strony koniec OT. Przepraszam. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam!Zauważyłem ostatnio natłok OT w wątkach i zastanawiam się z czego to wynika.Może to frustracja związana z niemożnością przebywania nad wodą.Panowie, dajcie sobie na luz i walcie na rybki i tam się wyżywajcie a nie na klawiaturze.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Panowie ale o Jaziach, o Jaziach... Od tej chwili tne wszystko co wykracza poza konkretny temat. Do historii nie siegam (tez sa tam rozne niezbyt fortunne i nienajlepiej rokujace sformulowania), ale prosze od tej chwili o gruba kreske i pajechali od nowa Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Panowie ale o Jaziach, o Jaziach... Od tej chwili tne wszystko co wykracza poza konkretny temat. Do historii nie siegam (tez sa tam rozne niezbyt fortunne i nienajlepiej rokujace sformulowania), ale prosze od tej chwili o gruba kreske i pajechali od nowa GumoNo właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ano wlasnie o to chodzi...Taki z ciemnym zabarwieniem Jasio, zlowiony nie w naszych klimatach na calkiem spora przynete. Woda byla czysta a mimo to wzial na plecionke. Testowalem tu spiderwire ultracast 8lb....za wczesnie na sady ale nowa plecionka wyglada na 1 rzut oka jak zylka. Pozostale parametry jak nierozciagliwosc , wytrzymalosc ma jak plecionka. . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 No ładny Jasio.Dzisiaj już prawie że prawie i było by to co chce 60+.Połowiłem ale wszystko w okolicach 40-45cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jaśki 40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi